Veď má driek ako bábika! Thorova krásna polovička v Madride

Nielen slávny predstaviteľ Thora, Chris Hemsworth, ale aj jeho manželka, Elsa Pataky, je milovníčkou fitnesu a zdravého životného štýlu.

22.11.2019 00:00
debata

Oceľové svaly predvádza Hemsworth na filmovom plátne pomerne často, ale rád sa nimi pýši aj na Instagrame. Rovnako to robí aj jeho krásna polovička, španielska rodáčka Elsa Pataky. Po troch deťoch má postavičku sexi vysokoškoláčky a práve vďaka nej zarába slušné peniaze.

Elsa Pataky na podujatí španielskej módnej... Foto: Profimedia
Elsa Pataky Elsa Pataky na podujatí španielskej módnej značky v Madride.

Okrem toho, že má za sebou účinkovanie v niekoľkých kampaniach na spodnú bielizeň, už o pár dní, 26. novembra, uzrie svetlo sveta jej kniha s názvom Strong. V nej sa s ostatnými ženami podelí o tajomstvá, vďaka ktorým v 43 rokoch vyzerá na tridsať. „Mám radosť, že už čoskoro vyjde moja prvá kniha v Austrálii,“ napísala na svojim Instagrame pred časom. Podobne ladená kniha herečke vyšla už v roku 2014 a tešili sa z nej v Španielsku, jej rodnej krajine.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

I’m really excited to announce that I will be launching my first Australian book on November 26th! I’ve been working on this for over a year and I can’t wait to share it with you. This is your guidebook on how to live to a balanced and healthy life. My approach is about building strength of body and mind. I share my advice for overcoming mind-traps and other challenges, as well as my favourite high-intensity exercise circuits that can be done from home. You'll also find nutrition advice and delicious, healthy recipes. You can pre-order your hard copy via the link in my bio and the ebook through Apple Books or Amazon. Estoy muy emocionada de anunciar mi primer libro en inglés que estará a la venta en librerías Australianas a partir del 26 de noviembre! En él hablo de la necesidad de encontrar un equilibrio fuerte entre mente y cuerpo. Comparto mis consejos sobre cómo llevar los retos que nos pone la mente así como mis ejercicios favoritos de alta intensidad los cuales se pueden hacer desde casa. También he incluido recetas super ricas y sanas con consejos nutricionales. Podéis reservarlo a través del enlace en mi bio y la versión electrónica a través de Apple Books o Amazon. Couldn’t have done it without this amazing team / No podría haberlo conseguido sin este equipo increíble: Published by @plumbooks Cover and lifestyle photography @georgesantoni Design @arielleaxel Food design team @gold.georgia @leeblaylock @carolines_food_stuff

Príspevok, ktorý zdieľa Elsa Pataky (@elsapatakyconfidential),

„Ide o sprievodcu zdravým a vyváženým životom. Moja kniha je o budovaní silného tela a mysle. V publikácii prezrádzam aj moje obľúbené intenzívne tréningy, ktoré sa dajú robiť i doma,“ opísala pekná blondínka.

Sexi herečka sa aktuálne predviedla na podujatí v španielskom Madride, kde sa zúčastnila akcie tamojšej odevnej značky. Vzrastom drobná hviezda predviedla krásnu postavu, ktorú tento raz zahalila do čiernej – pred objektívy prišla v čipkovanom priehľadnom tope a širokých čiernych nohavidciach, ktoré vďaka opasku zvýraznili jej superštíhly driek.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Chris Hemsworth #Elsa Pataky

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....