Meghan s Harrym a zvyšok kráľovskej rodiny? Súkromný kontakt skoro žiadny

Vojvodcovský pár Meghan a Harry sa sťažujú na kruté zaobchádzanie bulváru a dokonca jeden z nich aj žalujú. Médiá však naďalej prinášajú informácie o napätých vzťahoch priamo vo vnútri kráľovskej rodiny.

21.11.2019 15:28
debata (2)
Prince Harry a  Meghan prichádzajú na... Foto: SITA/AP, Kirsty Wigglesworth
princ Harry Prince Harry a Meghan prichádzajú na udeľovanie cien WellChild, ktoré sa konalo v Londýne.

Ako píše americký magazín People s odvolaním sa na nemenovaný zdroj, vzťahy medzi manželmi a zvyškom kráľovskej rodiny sú takmer na bode mraze. „Nič sa nezmenilo. Nezhovárajú sa spolu, nikto im nepíše, nikto ich nekontaktuje,“ tvrdí informátor.

Samotná Meghan sa pred časom posťažovala v otvorenom televíznom interview, že málokoho zaujíma, ako sa má a ko zvláda situáciu byť slávnou vojvodkyňou a manželkou britského princa. Jej manžel, mladší syn princa Charlesa a vnuk kráľovnej Alžbety II., zase otvorene priznal trenie medzi ním a bratom Harrym, ktorého manželkou je vojvodkyňa Kate z Cambridge.

„Vydali sme sa rôznymi cestami,“ komentoval pred časom ryšavý princ. Dvojica, ktorá od mája vychováva syna Archieho, však tiež prekvapila rozhodnutím neprežiť vianočné sviatky v spoločnosti kráľovnej Alžbety II.

Princ Harry a jeho manželka Meghan v pozadí -... Foto: SITA/AP, Chris Jackson
Princ Harry a jeho manželka Meghan v pozadí - usadení za britským premiérom Borisom Johnsonom (dolu v strede). Princ Harry a jeho manželka Meghan v pozadí - usadení za britským premiérom Borisom Johnsonom (dolu v strede).

Vo výhodnejšej pozícii je v tomto prípade starší William, keďže na neho sa sústreďuje pozornosť monarchie a verejnosti ako na budúceho následníka trónu. Po otcovi Charlesovi je totiž druhý v nástupníckej línii na trón.

Hoci stále mnoho médií rieši kauzu konfliktu medzi bratmi a tiež odcudzenie sa princa Harryho s jeho manželkou Meghan voči zvyšku rodiny, momentálne tento problém zatienil prípad princa Andrewa. Syn kráľovnej Alžbety II. sa vzdal svojich oficiálnych povinností vo svetle škandálu okolo stykov so zosnulým miliardárom Jeffreym Epsteinom. Ten bol sám obvinený pre sex s maloletými a údajne tiež organizoval sexuálne orgie pre svojich bohatých priateľov s neplnoletnými prostitútkami.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #rodina #vzťah #odcudzenie #vojvodkyňa Meghan

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...