Všetci čakali vojvodkyňu Kate, ona neprišla! Účasť zrušila na poslednú chvíľu

Princ William a jeho manželka, vojvodkyňa Kate, sa mali spoločne zúčastniť na slávnostnom podujatí udeľovania cien "Tusk Conservation Awards", ktoré sa v Londýne konalo 21. novembra.

22.11.2019 16:30
Kate Foto: ,
Vojvodkyňa Kate.
debata (4)

Vojvodkyňa Kate však na podujatí chýbala. Čo je však prekvapivejšie, svoju účasť zrušila na poslednú chvíľu.

V pondelok, 18. novembra, Kate očarila v priestoroch londýnskeho Palladium Theatre v kreácii Alexander McQueen, kde sa na gala podujatí mali možnosť pozvaní hostia a umelci osobne stretnúť s vojvodcovským párom. Nabitý program mali mať manželia aj o pár dní nato, 21. novembra. Ale na poslednú chvíľu trojnásobná mama svoju účasť na podujatí zrušila, dôvodom mali byť deti. Princ William sa tak na gala večere zúčastnil sám.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Right now, young people the world over are ringing that planetary alarm bell louder and with more determination than ever before. My generation and those following are acutely aware that we cannot simply carry on as we are. We have to move faster and more effectively to find ways to balance our demands on this planet with the nature we share it with. Earlier today, Catherine and I spent some time with the #TuskAwards nominees and finalists. Their bravery, single-minded determination, and commitment to African conservation is deeply deeply humbling. Carlos, Tomas, Gladys, Jeneria, Benson and their colleagues are truly inspiring and give us all hope that change is truly possible. The Duke of Cambridge at the @Tusk_org Awards #ForAllTheyDo

Príspevok, ktorý zdieľa Kensington Palace (@kensingtonroyal),

Ako informuje Daily Mail, Kate sa musela postarať o svoje tri deti – 6-ročného Georgea, 4-ročnú Charlotte a ročného Louisa. Jednému z nich malo prísť zle a tak Kate zostala doma. Takúto stručnú informáciu poskytol hovorca Kensingtonského paláca. Nič bližšie ale následne už neprezradil.

Kate sa objavila s nominovanými a finalistami cien na súkromnej recepcii v Kensingtonskom paláci len pár hodín pred oficiálnym podujatím. 37-ročná vojvodkyňa je na záberoch, ktoré zverejnili manželia na oficiálnom Instagrame, v dobrej nálade. Na spoločnej fotografii vojvodkyňa pózuje v zelených šatách značky Beulah London v hodnote 550 libier.

Potom, ako Kate na poslednú chvíľu svoju prítomnosť na podujatí zrušila, čo je pri nej čosi nezvyčajné, sa začali šíriť rôzne špekulácie. Jednou z nich majú byť problémy s opatrovateľkou. S troma ratolesťami manželom od roku 2014 pomáha Maria Borrallo, ktorá do služieb Williama a Kate nastúpila osem mesiacov potom, čo prišiel na svet princ George. Vo svojich službách však zamestnávali aj inú opatrovateľku, je preto otázne, prečo 21. novembra nebola žiadna z ich opatrovateliek k dispozícii.

„Tusk Conservation Awards“ sa udeľuje od roku 2005 ľuďom, ktorí sa zaslúžia o záchranu divokým zvierat v Afrike a ambasádorom cien je práve princ William.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...