Známe Slovenky na DVD s Czoborovou: Cvičili sme aj za ušami, boli to bomby!

Fitneska Zora Czoborová pred pár dňami uviedla do života dve nové dévedečka s cvičením. Na jednom z nich sa po boku známej trénerky predstavili aj populárne dámy.

24.11.2019 00:00
debata
Speváčka Veronika Nízlová prišla na krst nového... Foto: Robo Homola / Profimedia
Speváčka Veronika Nízlová prišla na krst nového DVD Zory Czoborovej. Speváčka Veronika Nízlová prišla na krst nového DVD Zory Czoborovej.

Herečky Zuzana Vačková a Karin Haydu, moderátorka Kvetka Horváthová a speváčka Veronika Nízlová, ktoré si s Czoborovou zacvičili, sa stali aj krstnými mamami projektu. Na DVD predvádzajú každá zvlášť spolu so Zorou cviky na vybrané partie tela a všetky spolu cvičia i choreografiu, ktorú Czoborovej pomohol postaviť Miňo Kereš, tiež krstný otec novinky.

„Pálilo to, ale strašne… Boli to fakt bomby. Ja som ale bola úplne šťastná, boli to najkrajšie dni uplynulého leta, užili sme si naozaj veľa zábavy. Určite si to všetko zacvičím doma znova,“ podotkla Nízlová.

Herečka Karin Haydu.
Fitneska Zora Czoborová pokrstila nové DVD s...
+3Speváčka Veronika Nízlová prišla na krst nového...

„Bolo to veľmi ťažké, ja som mala pocit, že cvičím aj ušami, všetko ma bolelo, fakt,“ povedala vzápätí Haydu, ktorej zobrala mikrofón z rúk Kveta Horváthová. „Ja som najviac čumela, keď sme boli na tých nácvikoch. Bol to pre mňa šok, pretože posilňovanie síce môžem, ale o choreografii som sa dozvedela až dodatočne, do poslednej chvíle som nevedela, že tam bude aj nejaká zostava a nejaké tance, a keďže ja som tanečne „veľmi zdatná“, mala som z toho veľkú radosť. Ďakujem ti, Zori, veľmi pekne, že si ma do tohto projektu zavolala…,“ zasmiala sa moderátorka.

„Nácviky boli mega, tanec ma strašne bavil, posilňovanie bolo úplne suprové… Bojujeme, snažíme sa, robíme všetko preto, aby sme vyzerali tak, aby sme so sebou boli spokojné. Každá máme nejaké svoje limity a možnosti. Iné je, keď niekto cvičí od rána do večera celý život a iné je rekreačné cvičenie, no toto DVD ponúka alternatívu naozaj pre všetkých,“ uznala napokon Vačková.

Herečka Karin Haydu. Foto: Robo Homola / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Herečka Karin Haydu. Herečka Karin Haydu.

Czoborová priznala, že nápad cvičiť so známymi ženami sa rodil opatrne. "Šla s takou malou dušičkou, a tak ma povzbudilo a nakopávalo, že každý, komu som ho prezentovala, hovoril ‚Wááu, to je super nápad.‘ Celý tím bol absolútne profesionálny, veľakrát ani nejedli… Ľudia sa ma pýtajú, ‚Prečo takéto niečo robíš?‘ Hovorím si, no preto, aby po mne niečo zostalo a aj pod tým vianočným stromčekom je to napokon krajšie, keď niekomu dáte DVD, ako len USB kľúč alebo online link. Preto to je,“ vyznala sa na záver.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cvičenie #krst #Zuzana Vačková #DVD #Zora Czoborová #Veronika Nízlová

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...