To je úspech! Syn Grafovej a Agassiho mieri v športe vysoko! Nie však v tenise

Osemnásťročný Jaden Agassi, syn tenisových legiend Steffi Grafovej (50) a Andreho Agassiho (49), šport miluje a venuje sa mu od detstva. V šľapajách rodičov sa však nevydá.

24.11.2019 00:00
Steffi Graf a André Agassi Foto: ,
Bývalá tenisová hviezda Steffi Graf s manželom Andrém Agassim.
debata

Ako informuje nemecký magazín Gala, Jaden podpísal zmluvu s bejzbalovým vysokoškolským tímom USC Trojans, ktorý funguje pri prestížnej „University of Southern California“ (USC), ktorá sídli v Los Angeles. V tomto tíme sa bude pripravovať na profesionálnu kariéru hráča bejzbalu. Ak bude ako člen tímu dosahovať dobré výsledky, môže sa už čoskoro stať hráčom profi ligy MLB (Major League Baseball). Jaden hrá na poste nadhadzovača.

Tím univerzity je s počtom 12 vyhraných majstrovstiev najúspešnejším tímom v histrórii „College World Series“. K získaniu zmluvy prostredníctvom Twitteru Jadenovi zablahoželali aj jeho doterajší tréneri v tíme „Las Vegas Recruits“ (LVR). „Toto dieťa je u nás od ôsmich rokov. Úžasná rodina a skvelý chlapec. Blahoželáme Jaden, že si podpísal zmluvu.“

Andre Agassi a Steffi Graf sa v roku 2001 stali manželmi, spoločne vychovávajú dve ratolesti – syna Jadena Gila (18) a dcéru Jaz Elle (16). A hoci pred oltár sa postavili v roku 2001 v Las Vegas, ich vzťah sa začal v roku 1999. Prvý raz sa oficiálne ako pár ukázali na zápase boxu v Las Vegas. Prvou manželkou tenistu bola herečka Brooke Shields, ktorú si zobral za manželku v roku 1997, o dva roky neskôr už boli rozvedení.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Andre Agassi #Jaden Agassi

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...