Whisky, džin aj vodka! Toto je 13 fliaš, za ktorými stoja slávni. Poznáte ich?

Alkohol je metla ľudstva, zvykne sa hovoriť. Ale tiež dobrá investícia, ak stojíte na strane producenta či spolumajiteľa liehovaru. Ako mnoho slávnych celebrít!

24.11.2019 13:02
debata
Herečka Kate Hudson investovala do výroby... Foto: SITA/AP
Herečka Kate Hudson investovala do výroby bezgluténovej vodky King St. Vodka, ktorá zároveň neobsahuje GMO látky. Herečka Kate Hudson investovala do výroby bezgluténovej vodky King St. Vodka, ktorá zároveň neobsahuje GMO látky.

Vedeli ste, že hollywoodske hviezdy či tváre hudobného neba s obľubou investujú svoje financie práve do značiek alkoholických nápojov? Niekde ide o spojenie slávneho mena s už etablovaným výrobcom či menšou liehovarníckou rodinnou firmou, inde sa zase herci či speváci angažujú priamo vo vývoji nových produktov, ktoré istým spôsobom odrážajú aj ich vlastný životný štýl.

Herec Ryan Reynolds je tiež fanúšikom džinu. Aj...
Herci a kolegovia zo seriálu Perníkový tatko...
+10Raper Jay-Z a jeho prémiový koňak D'usse VSOP...

Chcete príklad? Tak napríklad ste vedeli, že herečka Kate Hudson sa pričinila o to, že na trhu je v predaji vodka, ktorá je bezgluténová a neobsahuje geneticky modifikované suroviny nutné na jej výrobu? Herec Dylan Sprouse je zase fanúšikom moderných chutí a tak svoje financie aj meno investoval do vínneho produktu, v ktorom sa pri výrobe využívajú aj čajové lístky oolong.

Členovia formácie Metallica (zľava: Kirk... Foto: SITA/AP
Členovia formácie Metallica (zľava: Kirk Hammett, Robert Trujillo, Lars Ulrich a James Hetfield) majú podiely vo whisky značky pod názvom Blackened American Whiskey. Členovia formácie Metallica (zľava: Kirk Hammett, Robert Trujillo, Lars Ulrich a James Hetfield) majú podiely vo whisky značky pod názvom Blackened American Whiskey.

Na trhu sú, samozrejme, aj tradicionalisti, ktorí podporili predaj nápojov milovaných roky. Reč je o whisky, vodke alebo džine. Posledný menovaný druh alkoholu má na trhu napríklad herec Ryan Reynolds, v prípade whisky si môžete zadovážiť fľašu, pod ktorou je podpísaná (najmä investične) hviezda ako Drake, držiteľ Oscara Matthew McConaughey či skupina Metallica. Čo na tom, že jej spevák James Hetfield nastúpil nedávno na protialkoholické liečenie?!

V galérii nájdete hviezdy a ich produkty, ktoré „zametajú ľudstvom“. Agentúra AP Photo ich vybrala v rámci darčekového vianočného špeciálu. Podľa nás niekedy celkom stačí, ak si galériu iba pozriete. A nalejete si k tomu pohár čistej vody!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #alkohol #celebrita #výroba #Drake #Matthew McConaughey #Ryan Reynolds

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...