Redford ostro vystúpil proti Trumpovi: Ohrozil všetko, blíži sa k diktatúre!

K oponentom amerického prezidenta Donalda Trumpa sa pridal s ostrou kritikou aj slávny hollywoodsky herec a režisér Robert Redford.

27.11.2019 10:20
Robert Redford Foto: ,
Robert Redford na archívnom zábere.
debata (7)

Trumpova diktátorstvu podobná vláda útočí na hodnoty, ktoré sú pre Ameriku drahé, napísal cenami ovenčený filmár v zverejnenom liste na webe televízie NBC News.

„Čelíme kríze, o ktorej som si nikdy nemyslel, že ju v živote niekedy spoznám: diktátorstvu podobnému útoku prezidenta Donalda Trumpa na všetko, za čím táto krajina stojí,“ uviedol Redford. Tento „jediný muž“ podľa neho ohrozil hodnoty, akými sú sloboda tlače, sloboda slova, úcta k pravde a vláda práva.

„Je čas, aby Trump odišiel,“ vyhlásil umelec. „A je na nás, aby sme zaistili, že sa tak stane – mocou našich volebných hlasov,“ zdôraznil umelec s narážkou na prezidentské voľby, ktoré Spojené štáty čakajú v novembri budúceho roka.

„Zostáva len 11 mesiacov do prezidentských volieb; 11 mesiacov do chvíle, kedy dostaneme skutočnú šancu nasmerovať túto loď a zmeniť kurz ku katastrofe, ktorá sa pred nami nachádza,“ nabáda vo svojom príspevku Robert Redford amerických voličov.

7 debata chyba
Viac na túto tému: #vláda #Robert Redford #diktatúra #Donald Trump

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....