Camila Cabello priznala, čo ukradla v Kensingtonskom paláci! Kate a William zareagovali

22-ročná speváčka Camila Cabello neodolala vnútornému nutkaniu, aby si niečo odniesla z paláca počas návštevy u Kate a Williama.

27.11.2019 12:00
Kate Foto:
Vojvodkyňa Kate.
debata

Princ William a jeho manželka, vojvodkyňa Kate, nemajú vždy na ružiach ustlané. Sú pod drobnohľadom verejnosti a tak býva ich správanie často rezervované. Zmysel pre humor si však zachovávajú.

22-ročná speváčka Camila Cabello v rozhovore pre „BBC Radio 1“ priznala pikantné tajomstvo. Mladá interpretka, podpísaná pod hit Senorita, ktorý jej pred pár dňami vyniesol ocenenie American Music Award, bola počas rozhovoru s moderátorom Gregom Jamesom vyzvaná, aby povedala, čo urobila v októbri počas ich spoločnej návštevy v Kensingtonskom paláci.

Bola spolu so spomínaným moderátorom pozvaná do paláca v rámci podujatia „Teen Heroes of 2019“, aby sa stretla s princom Williamom a jeho manželkou Kate. Moderátor ju v štúdiu privítal slovami: „Naposledy sme sa videli v paláci.“ Na to speváčka odpovedala: „Nepovedz nikomu, čo sme s mojou mamou urobili.“

Camila Cabello počas  udeľovania American Music... Foto: Reuters
Camila Cabello Camila Cabello počas udeľovania American Music Awards 2019 na červenom koberci.

Cabello napokon „musela priznať“ že neodolala svojmu vnútornému nutkaniu a v paláci „ukradla“ ceruzku a dala ju svojej mame do tašky. Mama jej okamžite povedala, aby ju vrátila, ale speváčka tak nespravila. „Veľmi ma to mrzí, Kate a William, ale mám ju stále,“ dodala v rozhovore.

Na jej priznanie zareagoval aj kráľovský pár. Na Twitteri, pod spomínanou reláciou, sa objavil emotikon priamo z Kensingtonského paláca – dve oči predstavujúce „zhrozenie“. Vtipná reakcia kráľovského páru sa okamžite stretla s pozitívnymi ohlasmi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William #Camilla Cabello

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...