Jennifer Lopez dala radu Theronovej: Snaž sa byť čo najlepšia celebrita!

V šoubiznise sa pohybuje už viac ako dve dekády, ale aj ona si musela na slávu a všetko pozitívne a negatívne, čo so sebou prináša, zvykať. Herečka Charlize Theron len nedávno dostala cennú radu.

28.11.2019 08:00
debata
Herečka Charlize Theron žiarila v zlatých šatách. Foto: SITA/AP, Charles Sykes
Herečka Charlize Theron žiarila v zlatých šatách. Herečka Charlize Theron žiarila v zlatých šatách.

Štyridsaťštyriročná blondínka pripravovala pre špeciálne vydanie L.A. Times rozhovor s nemenej slávnou kolegyňou – herečkou a speváčkou Jennifer Lopezovou. A práve sláva a život s ňou boli tiež predmetom ich diskusie.

„Myslím si, že existuje istý druh zodpovednosti, pokiaľ ste verejne známa osoba,“ povedala Theronovej 50-ročná Lopez. „Viem, že skoro každý z nás by najradšej na také niečo nemyslel. Hovoríme si, že túžime byť sami sebou, túžime robiť to alebo hento. Tvrdíme, že nám nezáleží na tom, čo si ľudia myslia alebo čo hovoria,“ pokračovala Lopez.

Herečka a speváčka Jennifer Lopez. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Jennifer Lopez Herečka a speváčka Jennifer Lopez.

Zároveň však dodala, že podľa nej sú známe osobnosti nútené zamýšľať sa nad svojím konaním, pretože skoro každému z nich záleží na tom, ako ich vníma verejnosť. „Mojou odpoveďou je snaha byť tou najlepšou verziou seba samého. Práve tak nejako uvažujem ja sama. A v podstate si myslím, že som dobrá celebrita, pretože sa snažím o to najlepšie možné celý čas a zároveň chcem byť autentická,“ doplnila ešte Lopez.

Juhoafrická rodáčka Charlize Theron je známa tým, že sa niekedy negatívne stavia voči reakciám bulváru a nepáči sa jej, keď jej život rozoberá verejnosť. Možno práve Lopezovej rada jej však pomôže.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sláva #Jennifer Lopez #Charlize Theron #rada

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....