Hviezdy Nekonečného príbehu opäť spolu! Takto sa zmenili po vyše troch desaťročiach

V roku 1984 sa k divákom dostalo dobrodružné putovanie odvážneho bojovníka Atreya po ríši Fantázie.

01.12.2019 00:00
debata

Z Nekonečného príbehu, ktorý režíroval nemecký filmár Wolfgang Petersen, sa stal hit, na ktorom vyrastala celá jedna generácia.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

35 years later

Príspevok, ktorý zdieľa Noah Hathaway (@noahhathaway666),

Hlavné roly v snímke si zahrali americkí herci Barret Oliver (Bastian) a Noah Hathaway (Atrey), popri nich ženskú rolu stvárnila izraelsko-americká detská herečka Tami Stronach, ktorá mala počas nakrúcania 12 rokov a svojou nežnou tvárou vtdey očarila milióny divákov. Zaujímavosťou je, že herectvu sa po tejto úlohe nevenovala, na svojom konte má len 4 filmové roly.

Dvaja predstavitelia snímky, Noah Hathaway a Tami Stronach, sa stretli pred pár dňami stretli v New Yorku pri príležitosti 35. výročia vzniku slávnej snímky. Ako píše stránka ew.com, dvojica sa videla prvý raz od skončenia nakrúcania.

Záberom, ako sa spoločne venujú fanúšikom, sa na svojom Instagrame pochválil práve Noah Hathaway, dnes 48-ročný muž. Ten sa, na rozdiel od svojej kolegyne, herectcom živí dodnes. Na svojom konte má 29 televíznych či filmových úloh, slávy, akú mu priniesol Atrey, sa však už nedočkal.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Time kicks everyone’s ass!! Lol

Príspevok, ktorý zdieľa Noah Hathaway (@noahhathaway666),

Fotografiou so svojím kolegom sa na Twitteri pochválila aj Tami Stronach (47), ktorá sa živí ako tanečníčka a choreografka. V roku 2000 si založila vlastnú tanečnú školu a divadlo "Tami Stronach Dance“, s ktorým precestovala svet.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Nekonečný príbeh

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...