Trocha nuda, nie? Monacká rodinka na predaj v obchode so suvenírmi

Podobne ako ostatné kráľovské rodiny, aj tá monacká sa z času na čas pochváli novými oficiálnymi zábermi.

03.12.2019 00:00
debata

Kým napríklad vo Švédsku sa snažia kráľovskí potomkovia o neformálne zábery v predvianočnom čase, v Monaku sa stále držia tradície. Aktuálne zverejnila rodina oficiálny portrét, ktorý už viac oficiálnejší ani byť nemohol.

Kňažná Charlene, jej manžel, princ Albert a ich... Foto: Monacký kráľovský palác/facebook
Charlene, MOnako Kňažná Charlene, jej manžel, princ Albert a ich dve ratolesti - princ Jacques a princezná Gabriella na oficiálnej fotografii.

Kňažná Charlene, jej manžel, princ Albert a ich dve ratolesti – princ Jacques a princezná Gabriella – pózujú pod štátnym znakom Monaka. Elegantná Charlene má na sebe dlhé šaty v petrolejovej farbe a výrazné diamantové náušnice, blond vlasy má vypnuté dohora. Dve ratolesti kniežacieho páru majú na sebe slávnostné oblečenie, podobne ako rodičia. Malá princezná pred objektívom pózuje v bielych šatách, jej brat Jacques je oblečený v modrom obleku, nechýba mu ani kravata – podobne ako jeho otcovi.

Fotografia bude od stredy, 4. decembra, dostupná v suvenírových obchodoch po Monaku. Ako sa uvádza na oficiálnej facebookovej stránke kniežatstva, výťažok z predaja fotografie poputuje na charitatívne účely.

Princ Albert a niekdajšia olympijská plavkyňa Charlène Wittstock sa postavili pred oltár v roku 2011. V roku 2014 kňažná Charlene priviedla na svet dvojičky – Jacquesa a Gabriellu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Monako #princezná Charlene #princ Albert

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...