Naozaj sú takto šťastní? Afleck a Garner sa hádali na ulici, v nedeľu na omšu!

Udržiavať vzťah s bývalým partnerom kvôli blahu vlastných detí nemusí byť vždy jednoduchá vec. Problémy sa vám nevyhnú. A vie to aj herecká dvojica Ben Affleck a Jennifer Garner.

03.12.2019 00:00
debata
Herec Ben Affleck a jeho bývalá partnerka,... Foto: BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Ben Affleck a jeho bývalá partnerka, manželka Jennifer Garner Herec Ben Affleck a jeho bývalá partnerka, manželka Jennifer Garner počas napätej konverzácie pred ich domom v Los Angeles.

Hollywoodski herci sú už niekoľko rokov od seba a každý sa snažil viesť vlastný súkromný život. Popri ňom však zároveň majú na zreteli tri spoločné ratolesti, pre ktoré trávia množstvo času spolu. Paparazzovia ich zachytili aj pred pár dňami v uliciach Los Angeles. Boli však tiež svedkami zjavne napätého správania dvojice.

Predstaviteľ Batmana sa objavil pri svojom Range Roveri a pred tým než do neho aj s Garnerovou nastúpili, bolo jasne vidieť, že medzi nimi nastala mierna slovná potýčka. Gestikulácia a výrazy tváre oboch hercov naznačovali, že sa bývalí partneri na niečom nepohodli. Napriek tomu však ich rozhovor skončil tak, že nasadli spoločne so automobilu a odišli na neznáme miesto.

Celý „incident“ pred paparazzovskými kamerami sa udial ešte minulý týždeň vo štvrtok. Už o pár dní neskôr však fotografi zachytili expartnerov na spoločnej nedeľňajšej bohoslužbe – ako inak, aj v spoločnosti svojich ratolestí.

Práve náboženské založenie manželov (predovšetkým Jennifer Garnerovej) je údajne dôvodom, prečo stále ich vzťah nemá jasné kontúry konca a nie je normálne uzavretý. Namiesto striedavej starostlivosti sa totiž obaja herci o tri deti starajú spoločne. Možno aj to je dôvod, prečo sa zatiaľ ani jednému z nich nedarí vo vlastných vzťahoch.

Po Affleckovom boku sa istý čas objavovala Lindsay Shookus, ale napokon sa dvojica rozišla. Ani Garnerovú nebolo dlhšie vídať v mužskej spoločnosti.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #rodina #konflikt #paparazzi #starostlivosť #Ben Affleck #Jennifer Garner

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....