Donútená k sexu s princom! Obaja vieme, čo sa stalo, len jeden vraví pravdu

Američanka Virginia Giuffreová zopakovala v pondelok v rozhovore pre televíziu BBC svoje obvinenia voči britskému princovi Andrewovi.

03.12.2019 11:54
Virginia Roberts Giuffre Foto: ,
Na zábere Virginia Roberts Giuffre, ktorá tvrdí, že bola nútená k sexu s princom Andrewom. Z toho dvakrát v čase, keď mala len 17 rokov.
debata (11)

Tvrdí, že bola trikrát donútená k sexu s ním, z toho dvakrát, keď mala 17 rokov. Došlo k tomu v čase, keď bola podľa vlastných slov v „sexuálnom područí“ amerického finančníka Jeffreyho Epsteina. K sexu s Andrewom malo dôjsť v rokoch 2001 a 2002, keď sa volala Virginia Roberts.

„On vie, čo sa stalo, ja viem, čo sa stalo. A iba jeden z nás hovorí pravdu,“ uviedla v rozhovore. Taktiež označila za „smiešnu výhovorku“ princovo tvrdenie, že fotografia, na ktorej ju rukou oblápa, mohla byť upravovaná.

Andrew 20. novembra oznámil, že sa vzdáva plnenia svojich oficiálnych povinností. Uviedol, že v posledných dňoch si jasne uvedomil, že jeho priateľstvo s Epsteinom obvineným z činu súvisiaceho s pohlavným zneužívaním mladistvých „vážne narušovalo“ prácu kráľovskej rodiny v mnohých organizáciách a charitách.

zväčšiť Američanka Virginia Giuffreová v rozhovore pre... Foto: TASR/AP
Virginia Giuffreová Američanka Virginia Giuffreová v rozhovore pre televíziu BBC 2. decembra 2019. Američanka opakovala v pondelok v rozhovore pre televíziu BBC svoje obvinenia voči britskému princovi Andrewovi. Tvrdí, že bola trikrát donútená k sexu s ním, z toho dvakrát, keď mala 17 rokov. Došlo k tomu v čase, keď bola podľa vlastných slov v "sexuálnom područí" amerického finančníka Jeffreyho Epsteina.

Dodal, že svoje bývalé priateľstvo s Epsteinom ľutuje a „hlboko súcití“ s jeho obeťami. V prípade, že to bude potrebné, je podľa vlastných slov ochotný pomôcť pri vyšetrovaní.

Vyjadrenia vojvodu z Yorku prišli niekoľko dní po tom, ako poskytol rozhovor BBC, v ktorom sa od svojho priateľstva s Epsteinom odmietol dištancovať. Vlnu kritiky vyvolalo i to, že neprejavil nijakú ľútosť nad Epsteinovými obeťami.

Princ Andrew v rozhovore tiež poprel, že mal v minulosti pohlavný styk so 17-ročnou Virginiou Robertsovou. Tá tvrdí, že ju princ Andrew donútil k styku v roku 2001 v Londýne a neskôr ešte dvakrát: v New Yorku a na Epsteinovom súkromnom ostrove v Karibiku.

Princ Andrew na archívnom zábere. Foto: SITA/AP, Sang Tan
Princ Andrew na archívnom zábere. Princ Andrew na archívnom zábere.

Je jednou z 15 žien, ktoré voči Epsteinovi vzniesli obvinenie zo zneužívania neplnoletých dievčat a iných sexuálnych zločinov.

Stíhanie Epsteina v USA však bolo zastavené po tom, ako ho 10. augusta našli mŕtveho v jeho cele v newyorskej väznici Metropolitan Correctional Center. Obhliadajúci lekár určil ako príčinu smrti samovraždu obesením. Vo väzení čakal na súdny proces pre nové obvinenia z obchodovania s neplnoletými dievčatami a zo založenia zločineckej siete. Epstein vinu popieral. V prípade usvedčenia mu hrozilo 45 rokov väzenia.

11 debata chyba
Viac na túto tému: #sex #princ Andrew #Jeffrey Epstein #Virginie Giuffre #donútenie

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...