Kate žiarila na recepcii v Buckinghamskom paláci, medzi hosťami bola aj Zuzana Čaputová

V utorok večer sa v Londýne konala slávnostná recepcia pri príležitosti 70. výročia založenia NATO, ktorú usporiadala britská kráľovná Alžbeta II.

04.12.2019 10:28
debata (109)

Zúčastnili sa jej hneď niekoľkí členovia kráľovskej rodiny. Okrem následníka trónu, princa Charlesa s jeho manželkou, vojvodkyňou Camillou, bola na podujatí prítomná aj vojvodkyňa Kate. Jej manžel, princ William, sa po jej boku neobjavil.

Prezidentka SR Zuzana Čaputová prichádza na... Foto: Reuters, POOL
Zuzana Čaputová Prezidentka SR Zuzana Čaputová prichádza na recepciu pri príležitosti 70. výročia založenia NATO, ktorá sa konala v Buckinghamskom paláci.

Britská kráľovná vítala pozvaných hostí pri príchode do Buckinghamského paláca, medzi nimi bol aj americký prezident Donald Trump s manželkou Melaniou Trumpovou. Počas slávnostnej recepcie pozvaní hostia pózovali na spoločnej fotografii s britskou kráľovnou, na ktorej nechýbala ani slovenská prezidentka Zuzana Čaputová. Fotografia prezidentky vznikla aj počas jej príchodu na recepciu do Buckinghamského paláca.

Prezidentka SR Zuzana Čaputová (v treťom rade,... Foto: Reuters
Zuzana Čaputová Prezidentka SR Zuzana Čaputová (v treťom rade, ôsma zľava) pózuje na spoločnej fotografii počas recepcie pri príležitosti 70. výročia založenia NATO, ktorá sa konala v Buckinghamskom paláci.

Manželka princa Williama zvolila na podujatie šaty jej obľúbenej návrhárky Emilie Wickstead v hodnote 1 000 libier. V zelených šatách bola 37-ročná Kate medzi hosťami neprehliadnuteľná. Na zelenú farbu počas večera stavila aj Zuzana Čaputová, spod čierneho kabáta jej však počas príchodu na recepciu bolo vidieť len ich malú časť. K šatám zvolila lodičky čiernej farby. Vojvodkyňu zdobili aj obľúbené šperky, ktoré na nej vidíme často. Na ruke sa jej trblietal zásnubný prsteň so zafírom.

Vojvodkyňa Kate počas recepcie pri príležitosti... Foto: Reuters
Vojvodkyňa Kate Vojvodkyňa Kate počas recepcie pri príležitosti 70. výročia založenia NATO, ktorá sa konala v Buckinghamskom paláci.

Viac než výraznou bola počas stretnutia s kráľovnou aj Melania Trump, ktorá na červenom koberci doslova žiarila – na sebe mala žltý kabát z dielne Valentino v hodnote takmer 5 000 libier, ku kabátu zvolila lodičky ružovej farby.

Kráľovná Alžbeta II. a  Melania Trump počas... Foto: Reuters
melania Trump Kráľovná Alžbeta II. a Melania Trump počas recepcie pri príležitosti 70. výročia založenia NATO, ktorá sa konala v Buckinghamskom paláci.
Vojvodkyňa Kate počas recepcie pri príležitosti...
Vojvodkyňa Kate počas recepcie pri príležitosti...
+3Vojvodkyňa Kate počas recepcie pri príležitosti...

© Autorské práva vyhradené

109 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #Zuzana Čaputová

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...