Vianoce môžu prísť! Vojvodkyňa Kate vymenila róbu za džínsy a vyberala stromček

Po recepcii v Buckinghamskom paláci smerovali kroky 37-ročnej manželky princa Williama do grófstva Buckinghamshire na farmu vianočných stromčekov.

05.12.2019 11:07
Kate Foto:
Vojvodkyňa Kate vyberala spolu s deťmi vianočné stromčeky na farme v grófstve Buckinghamshire.
debata

Sviatočnú róbu vymenila za džínsy a bundu. Po utorkovej veľkolepej recepcii v Buckinghamskom paláci smerovali kroky 37-ročnej manželky princa Williama do grófstva Buckinghamshire. Navštívila jednu z tamojších fariem a pod hlavičkou charitatívnej organizácie „Family Action Charity“, ktorej je ambasádorkou, sa venovala prítomným deťom. V tejto pozícii vystriedala po 65 rokoch kráľovnú Alžbetu II. Kate na farme spolu s deťmi vyberala vianočné stromčeky či pomáhala pri výrobe darčekov.

Trojnásobná mama sa pred deťmi objavila v typických vianočných farbách, na sebe mala krátku červenú budničku a pod ňou sveter zelenej farby. Spolu s malými deťmi sa prechádzala pomedzi stromčeky a pomáhala im vyberať ten najkrajší, ktorí si potom zobrali domov. Zároveň sa na stromčekoch objavili aj prvé ozdoby, ktoré spolu s najmenšími obľúbená členka kráľovskej rodiny vyrobila počas workshopu.

Vojvodkyňa Kate vyberala spolu s deťmi vianočné... Foto: Reuters
Kate Vojvodkyňa Kate vyberala spolu s deťmi vianočné stromčeky na farme v grófstve Buckinghamshire.

Zatiaľ, čo v posledných dňoch je to práve Kate, ktorá je pod drobnohľadom médií, jej švagriná, vojvodkyňa Meghan, si užíva oddych spolu s manželom a synom Archiem. Ako už v októbri informovali britské médiá, vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu si od polovice novembra užívajú rodinné voľno, ktoré má trvať 6 týždňov.

Vojvodkyňa Kate vyberala spolu s deťmi vianočné... Foto: Reuters
Kate Vojvodkyňa Kate vyberala spolu s deťmi vianočné stromčeky na farme v grófstve Buckinghamshire.

Kate, William a ich tri ratolesti prežijú Vianoce tradične v Sandringhame. Princ Harry s manželkou ich tento rok strávia v Los Angeles spolu s mamou vojvodkyne Meghan, Doriou Raglandovou, čo potvrdil v oficiálnom vyhlásení aj Buckinghamský pa­lác.

Vojvodkyňa Kate vyberala spolu s deťmi vianočné...
Vojvodkyňa Kate vyberala spolu s deťmi vianočné...
+5Vojvodkyňa Kate vyberala spolu s deťmi vianočné...

Vianoce kráľovskej rodiny v Sandringhame majú dlhoročnú tradíciu a princ Harry v kruhu svojej rodiny doteraz chýbal iba raz – v roku 2012 počas jeho vojenskej služby, kedy prežil Vianoce v Afganistane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #Vianoce

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Odložte všetky monitory a nechajte dnes svoje oči do sýtosti oddýchnuť.
Príležitosť na zlepšenie finančnej...