Timberlake sa ozval po aférke s kolegyňou! Čo odkázal manželke, Jessice Bielovej?

Pred pár týždňami sa nechal ženatý spevák a herec Justin Timberlake (38) uniesť svojou kolegyňou Alishou Wainwrightovou (30).

05.12.2019 14:40
Justin Timberlake a jeho manželka Jessica Biel Foto: ,
Hudobník a herec Justin Timberlake a jeho manželka Jessica Biel.
debata

Paparazzi zábery zachytili dvojicu, ako spolu popíja v jednom z barov v meste New Orleans. Kučeravá herečka speváka najskôr hladila po kolene, následne ju herec držal pod stolom za ruku, ich prsty boli prepletené. Obaja aktuálne stoja pred kamerami filmovej novinky s názvom Palmers, v ktorej stvárňujú milencov.

Herečka  Alisha Wainwright. Foto: SITA/AP
Alisha Wainwright Herečka Alisha Wainwright.

Timberlake, ktorý je od roku 2012 ženatý s herečkou Jessicou Bielovou, sa aktuálne sám prihlásil o slovo. Na Instagrame uverejnil príspevok, ktorý opisuje udalosť, ktorá sa stala, jeho očami. Ako uvádza na začiatku prehlásenia, zvyčajne sa ku klebetám nevyjadruje, ale teraz sa rozhodol inak, keďže správy ubližujú jeho rodine a ľuďom, ktorých miluje.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Justin Timberlake (@justintimberlake),

„Pred niekoľkými týždňami som urobil hlúposť, ale jednu vec chcem povedať jasne – medzi mnou a mojou kolegyňou sa nič nestalo. Počas toho večera som veľa pil a ľutujem to. Takéto konanie určite nie je to, čím by som sa chcel chváliť pred synom. Chcem sa ospravedlniť mojej úžasnej manželke a rodine za to, že som ich dostal do trápnej situácie. Budem sa usilovať byť tým najlepším manželom a otcom,“ napísal spevák. S manželkou vychovávajú syna Silasa, ktorý má štyri roky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Justin Timberlake #Jessica Biel

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Čerstvý vzduch a pohyb vonku zlepšia vašu kondíciu.
Nové projekty v práci vám prinesú vzrušenie a výzvy....