Leonard z Teórie veľkého tresku sa dočkal! Mladá partnerka mu porodila syna

Herec Johnny Galecki, ktorý sa preslávil úlohou doktora Leonarda Hofstadtera v seriálovom hite Teória veľkého tresku, sa stal otcom.

05.12.2019 16:40
Johnny Galecki Foto:
Johnny Galecki, predstaviteľ Leonarda z Teórie veľkého tresku, s partnerkou, modelkou Alainou Meyer počas udeľovania "People's Choice Awards".
debata

44-ročný herec a jeho 22-ročná partnerka Alaina Meyer sa v stredu dočkali prvého spoločného potomka. Fotografiou sa herec pochválil na Instagrame. Ná zábere držia obaja rodičia rúčku ich pokladu.

„S naplnenými a vďačnými srdciami vítame nášho prekrásneho syna na tomto neuveriteľnom svete,“ napísal k zverejnenému záberu. Informáciou, že jeho partnerka je tehotná, sa Johnny Galecki pochválil v máji na svojom Instagrame.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

With full and grateful hearts we welcome our beautiful son into this incredible world. Thank you for all of your love and support. ❤️❤️❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Johnny Galecki (@sanctionedjohnnygalecki),

Johnny Galecki tvoril v minulosti pár s kolegyňou zo seriálu Teória veľkého tresku, s Kaley Cuoco. Zaujímavosťou je, že seriál Teória veľkého tresku sa končil tehotenstvom Penny (Kaley Cuoco), ktorá čakala Leonadrovo dieťa.

Novou partnerkou, modelkou so San Diega, sa slávny seriálový herec oficiálne pochválil v novembri 2018 počas „People's Choice Awards“, kedy si spoločne zapózovali na červenom koberci.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Johnny Galecki #Teória veľkého tresku

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...