Mama ma naučila milovať moje telo, nahoty sa nebojím, vraví Lily-Rose Depp

Jej otec bol kedysi najlepšie platený herec Hollywoodu a mama je zase francúzskou hviezdou kinematografie aj hudby. Pre Lily-Rose Deppovú nebolo detstvo vždy jednoduché.

06.12.2019 00:00
debata (2)
Herečka a modelka Lily-Rose Depp pred... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Lily-Rose Depp Herečka a modelka Lily-Rose Depp pred prehliadkou značky Chanel v Paríži.

V rozhovore pre magazín The Face prezradila kráska, ktorá sa tiež vrhla na hereckú kariéru, že vyrástla v prostredí, kde malo súkromie veľmi špecifickú podobu. „Vždy ma učili, že súkromie je niečo, čo by som si mala vážiť a uchovávať pre seba tak, ako to je len možné,“ vyhlásila pre časopis.

„Budem radšej, ak si ľudia budú myslieť, že som nudná než by vedeli priveľa o mojom živote. Budem nudná pokojne celý deň,“ komentovala s humorom.

Dizajnérka Virginie Viard (v strede dolu) s...
Modelka v kreácii z dielne značky Chanel.
+19Modelka na prehliadke značky Chanel.

Dvadsaťročná blondínka má za sebou už niekoľko celovečerných filmov. Napriek pomerne mladému veku sa neostýchala pred kamerami ani odhaliť. Aj na túto tému odpovedala veľmi otvorene. Nahota ju vraj absolútne nestresuje. „Vyrástla som s francúzskou mamou, ktorá ma naučila, že sa niet za čo hanbiť pri vlastnom tele. A na plážach som sa bežne opaľovala hore bez,“ prezradila Lily-Rose Depp.

Pôvabná plavovláska sa v spoločnosti svojej mamy Vanessy Paradisovej objavila aj na prehliadke značky Chanel v Paríži. S otcom, Johnnym Deppom, sa údajne vída omnoho menej, ale aj ich vzťah je vraj dobrý.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #nahota #sláva #rodičia #umenie #Lily-Rose Depp

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...