Gottschalk sa pustil do večne mladého slávneho kolegu: Len neskončiť ako on

V živote slávneho nemeckého moderátora Thomasa Gottschalka (69) sa pred časom udiala obrovská zmena.

08.12.2019 00:00
Thomas Gottschalk Foto:
Thomas Gottschalk a jeho partnerka Karina Mross na udeľovaní nemeckých cien Bambi v Baden-Badene.
debata

Manželku Theu (72) vymenil po 46 spoločných rokoch za novú partnerku, 58-ročnú Karinu Mross. Ale na zmenu sa odhodlal aj v profesionálnom živote, od januára sa vzdal svojej populárnej rozhlasovej šou ‚Gottschalk – Die Bayern 1 Radioshow‘.

Ako uviedol pre magazín Gala, lekári mu odporúčali, aby zmiernil tempo a šetril sa. „Všimol som si, že moje telo už začína čo-to vyžadovať. A lekár mi to potvrdil,“ opísal. V šou moderátorky Sandry Maischbergerovej navyše dodal: „Užívam osem tabletiek denne. Tri na krvný tlak, jednu na astmu, ďalšiu na alergiu a tie ďalšie ani neviem na čo.“

Aj na tému starnutia sa slávny Nemec rozhovoril v spomínanej šou moderátorky Sandry Maischbergerovej. „V istom veku je otázka vzhľadu závislá na dobrom osvetlení,“ zažartoval. Akékoľvek omladzovanie, ktoré by bolelo, však moderátor rázne odmieta: „Injekcie v akejkoľvek podobe. Napokon by som skončil ako Dieter Bohlen. A to sa nemôže stať,“ pichľavo sa vyjadril na adresu iného slávneho Nemca, speváka zo skupiny Modern Talking, ktorý má 65 rokov. Dieter Bohlen však roky popiera, že by si v boji so starnutím pomáhal nejakými zásahmi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Thomas Gottschalk #Dieter Bohlen

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...