Emma Drobná ukázala novú lásku! Neuveríte, je to tento známy muž

Speváčka Emma Drobná má nové video. A nielen to! Údajne aj nového partnera. Potvrdiť to mali zábery z pondelňajšej akcie, kde sa dvojica objavila spolu.

10.12.2019 12:51
debata (4)
Speváčka Emma Drobná na uvedení nového videa k... Foto: František Gažík
Emma Drobná Speváčka Emma Drobná na uvedení nového videa k singlu Demons aj zaspievala.

Reč je o niekdajšom futbalovom hráčovi Filipovi Šebovi, o ktorého vzťahu s víťazkou Superstar sa už šuškalo niekoľko týždňov. V pondelok večer, keď Emma Drobná krstila videoklip k svojmu ostatnému hitu Demons, sa dvojica už k sebe túlila a so smiechom objímala. Nechýbali dokonca ani bozky.

Speváčka Emma Drobná a športovec Filip Šebo. Foto: František Gažík
Speváčka Emma Drobná a športovec Filip Šebo. Speváčka Emma Drobná a športovec Filip Šebo.

Pôvabná speváčka oblečená v nohavicovom kostýme z najnovšej kolekcie Fera Mikloška uviedla pred pozvanými hosťami video k singlu Demons, ktorý zverejnila už v septembri tohto roka. Šebo jej prišiel pogratulovať a podporiť ju.

Hoci svoj vzťah nejako oficiálne nekomentovali, chémia dvojice je vraj zjavná a Šebo nežne Drobnú pobozkal aj pred objektívmi.

Známy športovec pritom v minulosti randil s viacerými tvárami domáceho šoubiznisu. Dlhé roky bola jeho partnerkou misska Magdaléna Šebestová, chvíľu tvoril pár aj s Michaelou Kocianovou. A zdá sa, že teraz našli v sebe zaľúbenie práve s Drobnou, ktorá to dlho ťahala so svojím superstarovským kolegom Štěpánom Urbanom.

Ak by však niekto čakal, že dvadsaťpäťročná Drobná obsadila Šeba aj do nového videoklipu k hitu Demons, musíme ho vyviesť z omylu. V klipe, ktorý sa nakrúcal v budove starej vodárne v bratislavskej Vrakuni, si Emminho partnera zahral tanečník a choreograf Lacko Cmorej. „Snažili sme sa (teda hlavne Lacko) do tanca pretaviť aj lásku aj hádku. Trošku ukázať tých démonov.“

Speváčka Emma Drobná na uvedení nového videa k... Foto: František Gažík
Emma Drobná Speváčka Emma Drobná na uvedení nového videa k singlu Demons aj zaspievala.

Ako Emma prezradila, skladba Demons je o ľuďoch v našich životoch, ktorí v nás vedia vyvolať zlé myšlienky alebo pocity: „Je tak trošku aj o strachu z toho, že niekto blízky nám klame. A tak trošku o tom, že často klameme aj samých seba. Pritom si stačí uvedomovať vlastnú hodnotu a nenechať sa nikým presvedčiť o opaku."

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #videoklip #pár #dvojica #Filip Šebo #Emma Drobná #Demons

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...