Topmodelka Jenner o slávnych sestrách: Najhoršia matka z nich je...

Bonzovať na vlastné sestry? To by sa nemalo. Ale čo, ak pred vami stojí tanier s poriadne "nechutnou" delikatesou? V televíznej hre tak donútili modelku Kendall Jenner prezradiť čosi o rodine.

12.12.2019 00:00
Americká topmodelka Kendall Jenner. Foto: ,
Americká topmodelka Kendall Jenner.
debata

Najlepšie platená modelka sveta a členka rodiny Kardashianovcov dostala v rámci zábavnej súťaže za úlohu odpovedať na danú otázku. Ak tak urobiť nechcela, musela zjesť nejakú tú dobrotu, ako boli napríklad rybie spermie, býčie žľazy či smoothie z lososa.

Hneď pri prvej otázke však dlhonohá brunetka nezvládla predstavu, že by mala vypiť čudesne sfarbenú tekutinu. Spevák a bývalý partner Harry Styles ju požiadal, aby zoradila svojich súrodencov, ktorí sú všetci už rodičmi v zozname od najlepšieho po najhoršieho rodiča.

Jenner sa najprv so smiechom snažila diplomaticky odpovedať, že „všetci sú fakt úžasní“. Keď jej však Styles ponúkol pripravený pokrm, začala s tým, že najlepší je asi jej nevlastný brat Rob Kardashian. „S dcérkou to vie úžasne. Je skvelý,“ komentovala.

Potom jedným dychom zo seba vysypala mená aj ďalších súrodencov. „Khloe, Kim, Kylie a Kourtney,“ znelo poradie, ktorým tak za najhoršieho rodiča označila najstaršiu členku rodinu – 40-ročnú Kourtney Kardashianovú.

Keď sa v zábavnej hre obrátila karta a odpovedať musel Styles, jedna z otázok znela, ktorá pieseň na jeho poslednom albume bola práve o Kendall Jennerovej. Dvojica totiž spolu randila. Styles namiesto odpovede zjedol treščie spermie.

debata chyba
Viac na túto tému: #súťaž #Harry Styles #dvojica #rodičovstvo #Kendall Jenner

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....