Vojvodkyňa Kate sa ozdobila Dianinou obľúbenou tiarou! Bola hviezdou večera

Vojvodkyňa Kate sa spolu s kráľovnou Alžbetou a vojvodkyňou Camillou stala súčasťou recepcie pre diplomatov, ktorá sa konala v priestoroch Buckinghamského paláca v stredu večer. Členovia kráľovskej rodiny na podujatí privítali takmer 1 000 pozvaných hostí.

12.12.2019 11:00
debata (3)

37-ročná vojvodkyňa Kate na recepcii sprevádzala svojho manžela, princa Williama. Oči hostí sa však upriamovali najmä na vojvodkyňu, ktorá na recepciu dorazila v šatách z dielne jej obľúbeného domu Alexander McQueen.

Vojvodkyňa Kate na večernej recepcii v... Foto: Profimedia
Vojvodkyňa Kate Vojvodkyňa Kate na večernej recepcii v Buckinghamskom paláci, jej hlavu zdobila vzácna tiara "Cambridge Lover's Knot", ktorá kedysi patrila princeznej Diane.

Viac než tmavomodré šaty priťahovala pozornosť vzácna tiara, ktorú mala trojnásobná mama počas večera na hlave. Išlo o obdivovanú „Cambridge Lover's Knot Tiara“, ktorá patrila k obľúbeným šperkom matky princa Williama, princeznej Diany. Tá svoju vzácnu čelenku, ktorú dostala ako svadobný dar, často nosila na spoločenských podujatiach, jej účes zdobila napríklad v roku 1989 počas návštevy Hong Kongu. Šperk vytvoril v roku 1914 klenotnícky dom Garrard.

Princezná Diana v roku 1989 počas návštevy... Foto: Profimedia
princezná Diana Princezná Diana v roku 1989 počas návštevy Hong Kongu, kedy bola ozdobená diamantovo-perlovou tiarou.

Tiaru sme videli už niekoľkokrát aj na hlave vojvodkyne Kate, napríklad počas recepcie v Buckinghamskom paláci v októbri 2018. K tiare zvolila Kate výrazný diamantový náhrdelník „Nizam of Hyderabad“, ktorý bol svadobným darom od kráľovnej Alžbety II.

Šaty Alexander McQueen nie sú až takým prekvapením, keďže na špeciálne udalosti po kúskoch tejto britskej značky manželka princa Williama siaha pravidelne. Róbu zdobil lichotivý výstrih v tvare V, v ktorom žiaril práve spomínaný diamantový šperk. Strih šiat dokonale padol štíhlej postave 37-ročnej vojvodkyne.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princezná Diana #buckinghamský palác

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....