Brad Pitt prehovoril o ženách, s ktorými ho spájali! Jasnejšie to povedať nemohol

Je to hotový zástup žien! Od Pittovho rozchodu s Angelinou Jolie v roku 2016 bolo okolo neho horúco. Ale slávny herec mlčal. Až doteraz.

12.12.2019 14:00
Brad Pitt Foto: ,
Brad Pitt a Margot Robbie na londýnskej premiére filmu Vtedy v Hollywoode.
debata (1)

Naposledy dávali americké médiá 55-ročného Brada Pitta dohromady s 30-ročnou herečkou Aliou Shawkatovou. So sympatickou, tmavovlasou pehaňou, ho fotografi zachytili na dvoch podujatiach. V médiách tak okamžite začali vychádzať titulky, ktoré z nich robili pár.

Pred pár dňami, keď boli zverejnené nominácie na ceny Zlatý glóbus, sa potešili fanúšikovia niekdajších manželov Pitta a Anistonovej. Prvýkrát sa totiž stalo, že na pozlátenú sošku glóbusu, o ktorej víťazoch rozhoduje Hollywoodska asociácia zahraničných novinárov, majú šancu siahnuť bývalí manželia súčasne. Scenáre sú tak opäť jasné – na Zlatých glóbusoch sa dajú opäť dohromady.

Ošiaľ okolo Pitta spôsobila v roku 2018 aj Neri Oxman, profesorka z Cambridgskej univerzity, rodáčka z izraelskej Haify, kedy médiá informovali o ich romániku. O pár týždňov nato sa ukázalo, že krásna tmavovláska tvorí pár s iným mužom – Billom Ackmanom, manažérom miliardových fondov.

Ale Pitta od rozchodu s Jolieovou v roku 2016 spájali aj so slávnymi menami ako Sienna Miller či Kate Hudson. Až teraz sa však herec vyjadril na tému svojho milostného života. Dokonca celkom jasne: „Už ani neviem, s koľkými ženami som mal za posledné dva-tri roky niečo mať. Nič z toho nie je pravda,“ povedal v rozhovore pre „New York Times Magazine“.

Ako ďalej dodal, od roku 2004 nečíta nič, čo vyjde v novinách a časopisoch o jeho osobe. „Tieto správy by mohli ovplyvniť moje pracovné aj životné rozhodnutia a to nepovažujem za prínosné.“. Ako dodal, ani v čakárni u lekára si nezačne len tak listovať časopismi.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #Angelina Jolie #Brad Pitt

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...