Vzťahy na bode mrazu!? Payne netuší, čo by povedal ex-kolegovi na ulici

Boli súčasťou jednej z najúspešnejších kapiel 21. storočia, ale dnes ani nevedia, ako by vyzeralo ich stretnutie na ulici? Aj tak sa môžu skončiť vzťahy v hudobnej brandži.

14.12.2019 00:00
Spevák Liam Payne na archívnom zábere z leta... Foto: ,
Spevák Liam Payne na archívnom zábere z leta 2019.
debata

Reč je o bývalých kolegoch z formácie One Direction – spevákovi Harrym Stylesovi a jeho kolegovi Liamovi Payneovi. Bol to však práve Payne, kto nedávno zaskočil svojím vyhlásením na adresu ex-kolegu.

„Je toľko záhadného na tom, čo sa s Harrym stalo. Minule som sa díval na nejakú jeho fotku a hovoril som si, že asi by som mu už nevedel povedať nič iné, len ahoj a ako sa máš, ak by sme sa stretli na ulici,“ vyhlásil Payne pre magazín The Face.

„Pozrite sa na to, čo som vyprodukoval ja, odkedy sme sólo. Čo vyprodukoval Harry. Absolútne na opačnej strane. Som ako ako antikristusová verzia toho, čím je dnes Harry,“ doplnil ešte Payne.

O vzťahoch v kapele One Direction, ktorá vznikla v rámci talentovej šou X-Factor a stala sa jednou z najúspešnejších chlapčenských skupín posledného desaťročia sa špekulovalo dlho. Po Payneových slovách asi viac netreba. One Direction si dali prestávku v roku 2015, pričom však pripustili, že možno nebude dočasná, ale trvalá. Sólovú kariéru si doposiaľ vyskúšali všetci z bývalých piatich členov. Najväčšie úspechy má však na konte práve Styles a Payne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #One Direction #Liam Payne #Harry Styles

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....