Filmový Mark Darcy sa rozvádza! Koniec po 20-ročnom manželstve

Po 22 spoločných rokoch v manželstve stojí vzťah britského herca Colina Firtha (59) a jeho manželky, Livie Giuggioli (50), pred rozvodom.

15.12.2019 11:00
Herec Colin Firth prišiel aj so svojou... Foto: ,
Herec Colin Firth s manželkou Liviou.
debata

Rozchod potvrdil hovorca páru pre magazín People: „Chcú udržiavať blízke priateľské vzťahy a pre svoje deti zostať aj naďalej v spojení.“ Zároveň médiá požiadali o rešpektovanie ich súkromia, viac informácií manželia neposkytli.

Oscarom ovenčený herec a jeho manželka, talianska filmová producentka, majú spolu dvoch synov – Mattea (16) a Lucu (18). Okrem nich je Firth otcom aj 29-ročného Willa, ktorého mamou je herečka Meg Tilly (59).

Manželstvo slávneho Brita prešlo pred dvoma rokmi krízou, kedy si jeho manželka začala vzťah s istým talianskym novinárom, ktorý sa po skončení vzťahu páru vyhrážal. Aféra s novinárom sa začala v období, kedy mali manželia pauzu, po ktorej sa však ich vzťah následne obnovil.

Colin Firth debutoval na plátne v roku 1984 vo filme Iná krajina a o päť rokov neskôr sa dostal do povedomia verejnosti vďaka úlohe Valmonta vo filme režiséra Miloša Formana. Slávne úlohy vytvoril napríklad vo filmoch: Anglický pacient, Zamilovaný Shakespeare, Denník Bridget Jonesovej Hral postavu Marka Darcyho), Mamma Mia! alebo Kráľova reč. V roku 2011 mu britská kráľovná Alžbeta II. udelila Rád britského impéria.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #Colin Firth

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...