Prvé slovo najmladšieho princa? Mama to nebola, prekvapila vojvodkyňa Kate

Najmladší potomok britského princa Williama a jeho manželky Kate, vojvodkyne z Cambridge, už džavoce nejaký ten mesiac. Nedávno však jeho slávna mama prezradila médiám prekvapivú informáciu.

16.12.2019 13:50
debata (3)
Záber z 9. júla 2018 z krstín princa Louisa,... Foto: SITA/AP, Dominic Lipinski
Záber z 9. júla 2018 z krstín prnca Louisa, najmladšieho potomka princa Williama a jeho manželky Kate, vojvodkyne z Cambridge. Záber z 9. júla 2018 z krstín princa Louisa, najmladšieho potomka princa Williama a jeho manželky Kate, vojvodkyne z Cambridge.

Ako poznamenala trojnásobná mama na špeciálnej charitatívnej predvianočnej akcii, prvé slovo, ktoré 19-mesačný princ Louis vyslovil, bolo „Mary“.

Namiesto obligátneho mama alebo tata vraj malý princ povedal meno slávnej kuchárky Mary Berryovej, ktorej knihy má doma vojvodkyňa uložené v polici priamo v úrovni Louisových očí a o ktorých mu často hovorila. Prvé slovko tak venoval práve známej autorke kuchárskych kníh.

„Deti sú úplne fascinovaní tvárami a vaša tvár je na obálke takmer každej knihy, takže by vás určite spoznal, ak by vás dnes uvidel. Povedal by, toto je Mary Berry,“ vyhlásila vojvodkyňa na charitatívnej akcii priamo pred známou knižnou autorkou Berryovej. Aj ona sa totiž na nej zúčastnila.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #mama #slovo #princ Louis

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...