Najväčší festival odhalil nové meno: Taylor Swift bude hviezdou Glastonbury!

Na britskom hudobnom festivale v Glastonbury budúci rok vystúpi ako jedna z hlavných hviezd aj americká speváčka Taylor Swift. Oznámili to v nedeľu organizátori.

16.12.2019 15:34
debata
Speváčka Taylor Swift na akcii Billboard Women... Foto: Reuters, MIKE BLAKE
Speváčka Taylor Swift na akcii Billboard Women in Music v modeli od Oscar de la Renta. Speváčka Taylor Swift na akcii Billboard Women in Music v modeli od Oscar de la Renta.

Držiteľka desiatich cien Grammy zaspieva na hlavnom pódiu Pyramid Stage v nedeľu 28. júna, bude to pre ňu vôbec prvé vystúpenie na tejto legendárnej hudobnej akcii.

„Som veľmi poctený, že môžem oznámiť, že Taylor Swift bude hlavnou hviezdou nedeľného programu na Glastonbury 2020. Je to jedna z najväčších svetových hviezd a jej pesničky sú absolútne skvostné,“ uviedol jeden z organizátorov prehliadky Michael Eavis.

Festival v Glastonbury sa bude konať od 24. do 28. júna a zo zoznamu vystupujúcich je zatiaľ známych len niekoľko mien. V novembri potvrdil svoju účasť bývalý člen kapely Beatles Paul McCartney. Na pódiu sa má objaviť aj americká speváčka Diana Ross.

Vstupenky na vrchol britskej festivalové sezóny sa vypredali už v októbri, a to len za 34 minút. O 135 000 lístkov malo podľa britských médií záujem skoro 2,5 milióna ľudí. Vstup na päťdňovú akciu stál 265 libier (318 eur).

Festival konaný pri mestečku Glastonbury v anglickom grófstve Somerset je aktuálne označovaný za najväčšiu podobnú akciu na svete. Prvý ročník sa ešte pod názvom Pilton Festival uskutočnil už v roku 1970.

debata chyba
Viac na túto tému: #hviezda #Taylor Swift #Glastonbury

+ Na každom kroku na vás čakajú prekážky, je to však v poriadku.
Zabudnite na televíziu, sústreďte sa na niečo na...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...