Alanis Morissette znovu fušuje do divadla. Chystá hru pre jedného herca

Kanadsko-americká speváčka a herečka Alanis Morissette pripravuje hru pre jedného herca.

18.12.2019 09:00
Alanis Morissette Foto: ,
Speváčka Alanis Morissette na archívnej snímke.
debata

Na rozdiel od muzikálu Jagged Little Pill inšpirovaného jej rovnomenným albumom, ktorý tento mesiac uviedli na Broadwayi, by sa mala plánovaná inscenácia viac zamerať na jej osobný život.

Štyridsaťpäťročná umelkyňa to prezradila v rozhovore pre reláciu Entertainment Tonight. „Jedného dňa urobím hru pre jednu osobu. Napíšem nové skladby, zaspievam nové skladby a stelesním všetky postavy v mojom živote,“ vysvetlila.

Alanis Nadine Morissette vydala v roku 1991 debutovú nahrávku Alanis a o rok neskôr na ňu nadviazala štúdiovkou Now Is The Time. Na medzinárodnej scéne prerazila až spomínaným tretím albumom Jagged Little Pill (1995). Vďaka nemu získala ceny Grammy v kategóriách Album roka a Najlepší rockový album, pričom pieseň You Oughta Know jej vyniesla ďalšie dva gramofóniky.

Na nahrávke sa nachádza jeden z jej najväčších hitov Ironic, ale aj skladby You Learn, Hand In My Pocket či Head Over Feet. Na konte má aj ďalšie tri zlaté gramofóniky, dvanásť cien Juno a dva razy bola nominovaná na Zlatý glóbus. Na trh uviedla aj ďalších päť štúdioviek.

debata chyba
Viac na túto tému: #herec #divadlo #Alanis MOrissette #hra

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....