Madonnu načapali s novým zajačikom! Túli sa k nej, má o 36 rokov menej

Dlhší čas sa zdalo, že speváčka Madonna rezignovala na hľadanie lásky či rozptýlenia v podobe partnera. Ale samej sa jej asi byť nechce. Načapali ju s novým objavom.

18.12.2019 00:00
debata (4)
Speváčka Madonna a jej nový milenec - tanečník... Foto: MEGA / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Speváčka Madonna a jej nový milenec - tanečník Ahlamalik Williams. Speváčka Madonna a jej nový milenec - tanečník Ahlamalik Williams.

Paparazzovia v Miami zachytili 61-ročnú hudobnú hviezdu na hotelovom balkóne v spoločnosti mladého muža. Ten stojí na záberoch tesne za ňou a dotýka sa jej nežne na boku. Speváčka sa spokojne usmieva.

Hoci totožnosť mladíka bola najprv pre médiá neznáma, veľmi rýchlo vypátrali, že ide o tanečníka, ktorý s Madonnou doposiaľ spolupracoval. Ahlamalik Williams má 25 rokov a je teda o 36 rokov mladší ako slávna popová ikona.

Vekový rozdiel však pre Madonnu nikdy nebol zásadný problém. Väčšina jej partnerov bola mladšia a postupom času sa tento rozdiel medzi speváčkou a jej partnermi len zvyšoval. Diva si na konto môže pripísať aj výrok, ktorý venovala kedysi mladým milencom. „Mladí chlapi síce v posteli často nevedia, čo robia, ale robia to celú noc,“ komentovala s typickým humorom v dávnom rozhovore.

Čo sa týka zajačikov po jej boku, v minulosti sa autorka hitov ako Vogue, Ray of light či Erotica objavovala napríklad po boku tanečníka Brahima Zaibata, ďalšieho tanečníka Timora Steffensa či modela Jesusa Luza. Aj jej druhý manžel, režisér Guy Ritchie, bol však od nej mladší o desať rokov. V prípade prvého manžela, herca a režiséra Seana Penna, bol vekový rozdiel dva roky, Madonna bola opäť staršia.

Zdá sa teda, že matka piatich detí má skrátka slabosť pre mladšie ročníky. Jediný oficiálny partner, ktorý bol v speváčkinom živote starší ako ona, bol herec Warren Beatty. Románik s hercom starším od nej o 21 rokov však speváčka ukončila veľmi rýchlo.

Tanečník Brahim Zaibat a speváčka Madonna s...
Speváčka Madonna a jej nový milenec - tanečník...
+3Speváčka Madonna a model Jesus Luz na zábere z...

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #partner #Madonna #vekový rozdiel #tanečník

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...