Olly Murs strávi Vianoce s novou priateľkou. Je to hviezda fitness súťaží

Anglický spevák Olly Murs sa teší na spoločné Vianoce s novou priateľkou Ameliou Tankovou.

19.12.2019 00:00
Olly Murs Foto: ,
Spevák Olly Murs.
debata

Tridsaťpäťročný interpret to prezradil v rozhovore pre noviny The Sun. „Strávime spolu nejaký čas. Už štyri roky som nemal počas Vianoc priateľku, cítil som sa trocha osamelo. Takže tento rok to bude úžasné,“ vyhlásil nadšene Murs.

„Užijem si to a takisto budem tráviť chvíle s mojou rodinou. Je to pre mňa niečo nové. Pred štyrmi rokmi som mal partnerku, no toto je celkom iné,“ povedal spevák, ktorý v minulosti randil dlhší čas s Francesou Thomasovou. Spájali ho aj s kolegyňami Carolinou Flackovou či Melanie Sykesovou.

Jeho nová láska, Amelia Tank, žne úspechy na fitness súťažiach a tak zaujala pozornosť médií už aj svojimi zábermi v bikinách a na súťažiach, kde nepredvádza len príťažlivé telo, ale aj vytrénované svaly.

Oliver Stanley „Olly“ Murs sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2009, keď skončil druhý v súťaži The X Factor. V auguste 2010 vydal debutový singel Please Don't Let Me Go, s ktorým dobyl UK Chart. Na konte má šesť štúdiových albumov, zatiaľ posledným je You Know I Know z roku 2018.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Vianoce #Olly Murs #priateľka

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...

+ Venujte dnes svoj čas sami pre seba, potrebujete to.
Tímová spolupráca bude kľúčom k úspechu na pracovisku....