Kardashianka je späť s mladým milencom, vzala ho do Disneylandu

Niektoré vzťahy sú stabilné, iné sa roky odohrávajú v mantineloch hádok, rozchodov, vášne, odchodov a návratov. Prípad Kourtney Kardashianovej bude pravdepodobne práve ten druhý.

19.12.2019 00:00
debata
Televízna osobnosť Kourtney Kardashian. Foto: SITA/AP, Joel Ryan
Televízna osobnosť Kourtney Kardashian. Televízna osobnosť Kourtney Kardashian.

Členka slávneho televízneho klanu a tiež najstaršia zo sestier Kardashianových tvorila dlhší čas pár s Younesom Bendjimom, dvojica sa však potom rozišla, znovu dala dokopy a znovu rozišla. Dnes je už isté, že expartneri sa znovu stretávajú, paparazzovia ich zachytili spolu v Disneylande.

Štyridsaťročná brunetka a jej o štrnásť rokov mladší partner sa údajne vášnivo pobozkali a objímali. Užívali si prítomnosť jeden druhého omnoho viac než atrakcie zábavného parku. Bendjima zverejnil niekoľko videí na svojom Instagrame, ani v jednom však nie je v zábere jeho partnerka, ale len deti, ktoré im robili spoločnosť.

Kourtney bola dlhé roky vydatá za Scotta Disicka, ktorého povesť plejboja a bonvivána bola v ostrom kontraste s rodičovskými a manželskými povinnosťami. S televíznou hviezdou majú totiž tri ratolesti.

Bol to však práve Disickov divoký životný štýl, ktorý stál pri krachu manželstva a po ňom sa americká celebrita začala stretávať s exotickým krásavcom Bendjimom, ktorý pochádza z Alžírska.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

mauvais garçon

Príspevok, ktorý zdieľa Younes Bendjima (@younesbendjima),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #vzťah #návrat #Kourtney Kardashian #Younes Bendjima

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...