Koniec manželstva hviezdy Lásky nebeskej. Je to ako z filmu, zradila ho manželka

Iba nedávno prekvapila svet šoubiznisu šokujúca správa. Po 22 rokoch ohlásil koniec manželstva herec Colin Firth a jeho polovička Livia Firth. Dôvodom má byť staršia aféra.

19.12.2019 00:00
debata
Herec Colin Firth a jeho manželka Livia Firth. Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herec Colin Firth a jwho manželka Livia Firth. Herec Colin Firth a jeho manželka Livia Firth.

Ak by ste si však mysleli, že jej aktérom bol slávny britský herec, vyvedieme vás z omylu. Ešte v roku 2018 totiž pár potvrdil, že v rokoch 2015 až 2016 žili oddelene a v tomto čase mala Livia aj pomer s talianskym novinárom Marcom Brancacciom.

Ako píše magazín People, tento mimomanželský vzťah sa skončil po jedenástich mesiacoch a manželia Firthovci dali svojmu zväzku druhú šancu. Livia Firth v tom čase tvrdila, že ju Brancaccia obťažuje aj po ukončení vzťahu a dokonca ho žalovala na talianskom súde. Strany sa napokon dohodli na uzavretí sporu mimosúdne.

Podľa nemenovaného zdroja, ktorý cituje People, však už pre Firthovcov nič nebolo tak ako predtým. „Nezáleží na tom, čo bolo dôvodom, aby zostali spolu po jej afére, ale nič nemohlo vymazať tú zradu. Bolo načase, aby sa pohli ďalej, hoci v rodine to fungovalo a skutočne ju túžili zachrániť,“ uviedol informátor.

Zaujímavosťou je, že jednou zo slávnych úloh herca Colina Firtha je postava vo vianočnej romantickej komédii Láska nebeská. Aj tam musí Firth ako hrdina filmu čeliť odhaleniu manželkinej nevery. Narozdiel od filmu sa však v skutočnom živote zjavne snažil dať vzťahu ešte druhú šancu.

Celebritná dvojica sa zosobášila v roku 1977 a majú dvoch synov – osemnásťročného Lucu a o dva roky mladšieho Mattea. Firth je otcom dospelého syna, ktorého mal ešte z predchádzajúceho vzťahu s Meg Tillyovou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #rodina #nevera #People #Colin Firth #Livia Firth

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...