Vianočný pozdrav od Kate a Williama dýcha letom! Pozrite sa, ako vyzerá

Podobne ako minulý rok, aj tohtoročný vianočný pozdrav od kráľovského páru sa nesie v uvoľnenom štýle. Strohým a priveľmi oficiálnym pozdravom z Kensingtonského paláca tak zrejme odzvonilo.

19.12.2019 11:00
debata (3)

Fanúšikovia kráľovskej rodiny sa tento rok dočkali vianočného pozdravu, ktorý sa niesol v letnom a dokonca retro duchu. Princ William (37) sedí s najmenším členom rodiny, princom Louisom (1), na motorke so sajdkou. Ide zjavne o veterána, pri ktorom si kráľovská rodinka zapózovala. Okrem spokojných rodičov sa z fotografie usmieva aj 4-ročná princezná Charlotte a jej o dva roky starší brat George.

Vianočný pozdrav sa už objavil na sociálnych sieťach. Okrem fotografie obsahuje aj želanie šťastných Vianoc a Nového roka. Na karte svieti podpis ‚Catherine‘.

Trojnásobná mama má na sebe letné modré šaty posiate bielymi vzormi v hodnote 120 libier od značky Boden. Hnedé vlasy jej padajú vo vlnách na plecia a rukou sa opiera o motorku. Z fotografie vyžaruje priam dovolenková pohoda.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

The Cambridge family’s 2019 Christmas card. ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa British Royal Family (@royal.monarch),

Vianočný pozdrav kráľovská rodina zaslala jednému z členov kadetov Kráľovského letectva, ktorý sa ním pochválil na Twitteri. Minulý rok Kensingtonský palác oficiálne zverejnil pred Vianocami fotografiu, ktorá sa následne na vianočných kartách objavila. Tento rok tak zatiaľ Kate a William nespravili.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #princ William #Vianoce

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Nezabúdajte na zeleninu a ovocie, vaše telo si ich vyžaduje.
Nad nikým sa nepovyšujte, mohli by ste urobiť veľkú...