Aha na ne! Krásna Jessica Alba sa pýši deťmi, dcéra ju už dorastá

Jessica Alba stále patrí medzi najkrajšie zjavy Hollywoodu. A hoci z nej už dávno nie je "iba herečka", ale aj úspešná podnikateľka, očarujúca zostáva rovnako. A jej dve dcéry, ako sa zdá, krásu podedili po nej.

20.12.2019 00:00
debata

Spokojná 5-členná rodinka sa objavila na podujatí pod hlavičkou charitatívnej organizácie Baby2Baby v Los Angeles. Pred objektívmi si Alba zapózovala spolu s manželom, producentom Cashom Warrenon a ich troma ratolesťami – Honor (11), Haven (8) a synom Hayesom (1).

Niekdajšia seriálová hviezda je spokojnou mamou a je to na nej vidieť. Na podujatie dorazila usmiata, v čierno-bielej kombinácii. A hoci nič zo svojho pekného tela prvoplánovo nepredviedla, stále dokáže zaujať – najmä svojou krásnou tvárou a fotogenickým úsmevom. 38-ročná herečka zvolila čierny overal značky Frame v hodnote 380 eur, ktorý zvýraznil jej štíhly driek.

Jej dve dcéry, Honor (11) a Haven (8), svoju mamu pomaličky dorastajú, zvlášť staršia z nich je už od nej menšia len o pár centimetrov. Ich rozkošný braček, ktorého Cash Warren drží v náručí, zasa zdedil kučierky po otcovi.

Alba sa s Warrenom stretla v roku 2004 počas nakrúcania filmu Fantastická štvorka, o štyri roky neskôr sa pár zosobášil v Los Angeles. A hoci ich manželstvo už podľa amerických médií stálo niekoľkokrát pred rozvodom, dvojica je stále spolu a ako vidieť, naozaj šťastná.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jessica Alba

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...