Brad Pitt pozval na Vianoce deti k sebe! Všetky ale neprídu, dali prednosť Angeline Jolie

Hollywoodsky herec Brad Pitt len pred pár dňami oslávil svoje 56. narodeniny.

21.12.2019 00:00
Herec Brad Pitt na premiére filmu Ad Astra. Foto: ,
Herec Brad Pitt na premiére filmu Ad Astra.
debata (2)

Ako informuje portál „Eonline“, na Štedrý večer ho navštívia aj jeho deti, nie však všetky. Podľa zdroja, ktorý cituje spomínaný portál, svojho otca prídu pozrieť len tri zo šiestich detí – tie najmladšie. K Pittovi tak príde Shiloh (13) a dvojičky Vivienne a Knox (11). Jeho adoptívne deti, Maddox (18), Pax (16) a Zahara (14) strávia Štedrý večer s mamou, Angelinou Jolie. To aj napriek tomu, že pozvanie od Pitta dostali všetky deti. Nie je tajomstvom, že práve Pittov vzťah k najstaršiemu Maddoxovi bol ku koncu manželstva s Angelinou Jolie problematickým.

Herečka Angelina Jolie a jej ratolesti - zľava:... Foto: SITA/AP, Grant Pollard
Herečka Angelina Jolie a jej ratolesti - zľava: Vivienne Jolie-Pitt, Zahara Jolie-Pitt, Shiloh Jolie-Pitt a Knox Leon Jolie-Pitt. Herečka Angelina Jolie a jej ratolesti - zľava: Vivienne Jolie-Pitt, Zahara Jolie-Pitt, Shiloh Jolie-Pitt a Knox Leon Jolie-Pitt.

Vianoce u Pitta budú pokojné. „Deti strávia s Pittom celý deň. Najskôr sa najedia a potom prídu na rad darčeky, tak to robí už zopár rokov,“ opísal zdroj pre spomínaný portál a dodal: „To najdôležitejšie pre Pitta je, že deti môžu byť uňho. Chce, aby sa ich oči rozžiarili.“

Brad Pitt a Angelina Jolie sa do seba zamilovali pri nakrúcaní filmu Pán a pani Smithovci, ktorý mal premiéru v roku 2005. Pitt sa potom rozviedol so svojou vtedajšou manželkou Jennifer Aniston, s ktorou sa oženil v roku 2000. Jolie za sebou mala už dve manželstva – s Billym Bobom Thorntonom as Jonnym Lee Millerom. Pár spolu žil celkom 12 rokov, v septembri 2016 herečka požiadala o rozvod.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Brad Pitt #Vianoce

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...