Brat vojvodkyne Kate so snúbenicou! Párty princeznej Beatrice prilákala mnoho celebrít

Počas týždňa sa konala veľkolepá zásnubná párty princeznej Beatrice a Edoarda Mapelli Mozziho v jednom z londýnskych podnikov.

21.12.2019 00:00
debata

Skutočnosť, že išlo o naozaj prestížnu udalosť podčiarkli aj pozvaní hostia, medzi ktorými boli Ellie Goulding, James Middleton či Ayda Field.

31-ročná dcéra Sarah Fergusonovej a princa Andrewa sa prvý raz oficiálne ukázala po boku Edoarda v marci 2019. Snúbenec princeznej Beatrice je veľmi bohatý obchodník s nehnuteľnosťami, ktorý je už aj otcom 3-ročného syna, ktorého má z predošlého vzťahu.

James Middleton a Alizee Thevenet odchádzajú z... Foto: Profimedia
James Middleton a Alizee Thevenet James Middleton a Alizee Thevenet odchádzajú z párty princeznej Beatrice.

Zásnubná párty sa konala v podniku s názvom Chiltern Firehouse, do ktorého postupne prichádzali naozaj slávni hostia. Britská speváčka Ellie Goulding s manželom, Casparom Joplingom, spevák James Blunt, Ayda Field aj herec Robert De Niro.

Princezná Beatrice a  Edoardo Mapelli Mozzi sa... Foto: SITA/AP, Princess Eugenie
Princezná Beatrice a jej snúbenec Edoardo Mapelli Mozzi Princezná Beatrice a Edoardo Mapelli Mozzi sa zasnúbili v septembri Taliansku.

Pozvanie dostala aj blízka rodina vojvodkyne Kate – na párty dorazil jej brat James Middleton so snúbenicou, Francúzkou Alizee Thevenet, aj Pippa Middleton s manželom, Jamesom Matthewsom. Vojvodkyňa Kate s manželom sa však na párty neobjavili, rovnako ako aj princ Harry s manželkou, ktorí sú však v súčasnosti na dovolenke v USA.

Svoju dcéru prišla podporiť aj Sarah Ferguson, princ Andrew sa na podujatí nezúčastnil. Syn britskej kráľovnej Alžbety II., princ Andrew, sa verejnosti postupne stráca z očí. Je totiž namočený do škandálu so sexuálnym zneužívaním mladistvých dievčat. Aj z toho dôvodu požiadal pred časom svoju matku, aby ho zbavila verejných povinností.

Tridsaťjedenročná princezná Beatrice je vnučkou kráľovnej Alžbety II. a staršou sestrou princeznej Eugenie, ktorej manželom je od minulého roka Jack Brooksbank.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zásnuby #princezná Beatrice

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...