Harry a Meghan nedovolenkujú v USA! Až teraz vyšli s pravdou von, kde prežijú Vianoce

Členovia kráľovskej rodiny sa pripravujú na sviatky v kruhu najbližších priateľov a Dorie Ragland, mamy vojvodkyne Meghan.

22.12.2019 11:00
princ Harry Foto: ,
Prince Harry a vojvodkyňa Meghan.
debata (17)

Nie v USA, ale v Kanade prežívajú svoju 6-týždňovú dovolenku princ Harry, jeho manželka Meghan a ich 8-mesačný syn Archie Mountbatten-Windsor. Matka vojvodkyne Meghan, Doria Ragland (63), priletí z Los Angeles do Kanady, aby strávila Štedrý večer spolu s rodinou, aj v kruhu niekoľkých blízkych priateľov. Medzi nich patrí najmä dobrá kamarátka 38-ročnej vojvodkyne, štylistka Jessica Mulroney, jej manžel Ben a ich tri deti. Všetci sa zúčastnili aj na svadbe Harryho a Meghan v roku 2018.

Jessica Mulroney (v modrých šatách) s dcérkou... Foto: SITA/AP, Jane Barlow
Jessica Mulroney Jessica Mulroney (v modrých šatách) s dcérkou Ivy na svadbe Meghan a Harryho v máji.

Už v novembri Buckinghamský palác potvrdil, že čerství rodičia nestrávia sviatky tradične s ostatnými členmi britskej kráľovskej rodiny v Sandringhame, ale vezmú si 6-týždňové rodinné voľno, ktoré prežijú mimo Británie. A hoci sa predpokladalo, že ich kroky zamieria do USA, aktuálne Buckinghamský palác pre Daily Mail potvrdil, že dovolenkujú v Kanade.

„Už niekoľko rokov vojvoda zo Sussexu pravidelne navštevuje Kanadu a práve táto krajina bola sedem rokov domovom vojvodkyne Meghan predtým, než sa stala členkou kráľovskej rodiny. Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu si spolu s ich synom užívajú prívetivosť Kanaďanov a krásy tejto krajiny,“ znie vo vyhlásení.

Aj kanadský premiér Justin Trudeau sa nechal počuť a cez Twitter prejavil radosť, že Harry, Meghan a ich syn Archie trávia čas v Kanade a zaželal im príjemný pobyt, zároveň zdôraznil, že v Kanade sú vždy vítaní.

© Autorské práva vyhradené

17 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #Vianoce #vojvodkyňa Meghan

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...