Princ George je s vareškou čarovný! Členov kráľovskej rodiny k vareniu nepustil

Buckinghamský palác zverejnil fotografie kráľovnej Alžbety II. a troch následníkov trónu pri príprave vianočného pudingu.

23.12.2019 00:00
debata

Najmladšiemu z prítomných, šesťročnému princovi Georgeovi, radí nad miskami s ingredienciami okrem kráľovnej aj jeho otec, princ William, aj dedko, princ Charles. Britské denníky píšu, že kráľovná zrejme nebude počas Vianoc obklopená všetkými svojimi blízkymi, ako to bývalo v minulosti. Vnuk Harry s manželkou Meghan a synom Archiem odišli sviatkovať do Kanady a zatiaľ je stále v nemocnici aj jej manžel princ Philip.

Kráľovná Alžbeta II., princ George, princ... Foto: Reuters, Chris Jackson
princ George Kráľovná Alžbeta II., princ George, princ William a princ Charles pri príprave vianočného pudingu.

Na fotografiách je v pozadí ozdobený vianočný stromček a na stole niekoľko misiek. Kráľovná v bielych šatách s čiernou kabelkou dohliada na Georgea s vareškou, ktorému starší príbuzní radia. V zábere sú tak štyri generácie členov kráľovskej rodiny.

Fotografie boli urobené minulý týždeň v hudobnom salóne Buckinghamského paláca. Prítomní súhlasili s účasťou na podujatí, ktoré zorganizovala charitatívna organizácia Britská kráľovská légia k začatiu novej iniciatívy, ktorej zmyslom bude pomáhať vo vianočnom období bývalým aj súčasným členom ozbrojených síl. Kráľovná túto charitu podporuje od roku 1952.

Časopis Vanity Fair k fotografii napísal, že George na nej vyzerá veľmi profesionálne a kuchynské náčinie zrejme nedrží v ruke prvýkrát. Jeho matka vojvodkyňa Kate v jednom televíznom predvianočnom rozhovore povedala, že jej deti s nadšením pomáhajú v kuchyni.

Kráľovnin manžel, princ Philip, bol v piatok hospitalizovaný v súkromnej londýnskej nemocnici kvôli pretrvávajúcim zdravotným problémom. Kráľovná napriek tomu odcestovala do sídla v Sandringhame na východe Anglicka, kde väčšinou rodina trávi Vianoce.

V Kanade prežívajú svoju 6-týždňovú dovolenku princ Harry, jeho manželka Meghan a ich 8-mesačný syn Archie Mountbatten-Windsor, strávia tam aj Štedrý večer. Matka vojvodkyne Meghan, Doria Ragland (63), priletí z Los Angeles do Kanady, aby strávila sviatky spolu s rodinou, aj v kruhu niekoľkých blízkych priateľov. Medzi nich patrí najmä dobrá kamarátka 38-ročnej vojvodkyne, štylistka Jessica Mulroney, jej manžel Ben a ich tri deti.

debata chyba
Viac na túto tému: #princ George #kráľovná Alžbeta II.

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...