Dara Rolins trávi Vianoce s rodinou: Tento rok výnimka, dcéra skončila u otca!

Pre slovenskú speváčku Daru Rolins sú Vianoce vyvrcholením celého roka.

25.12.2019 08:02
debata
Speváčka Dara Rolins ako krstná mama knihy... Foto: Robo Homola / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Dara Rolins Speváčka Dara Rolins ako krstná mama knihy Tenis je môj život od Dominiky Cibulkovej a Andrey Coddington.

„December mám vždy extrémne hektický, tých dní voľna je tam naozaj pramálo a celé to smeruje k tomu momentu, keď sa ten kolotoč zastaví a sadneme si k tomu vianočnému stolu, k tomu dobrému jedlu a k tomu vianočnému pečivu… Pre mňa sú Vianoce highlight celého roka, pretože viem, že budú so mnou všetci mne blízki,“ povedala v rozhovore.

Sviatky zvyčajne trávi speváčka s dcérou Laurou u sestry, o prípravu štedrovečerného stola sa teda nemusí starať. „Čo sa chystania vecí týka, ešte nikdy neboli Vianoce na mne. Vždy ich chystá moja sestra a my s Lolou prídeme k nej. Ona má dvoch chlapcov a vždy sú tam s nami aj rodičia, babičky a chodia k nám rôzne návštevy, tí najbližší rodinní príslušníci a známi, takže je to také veľkolepé,“ priblížila Rolins, ktorá však predsa len s niečím počas príprav pomôže. „Ja som takou pravou rukou pri varení, ale skôr ochutnávam…,“ zasmiala sa.

Tento rok však speváčka plány zmenila. Dcéra Laura strávila Vianoce s otcom, hudobníkom Matějom Homolom. Speváčka zverejnila na svojom Instagrame zábery s ním a dcérou Laurou, ale aj momentku od štedrovečerne vyzdobenej obývačky jej sestry.

Na vianočné menu sa podľa vlastných slov veľmi teší. „Na Vianoce sa totiž hreší, povinne… A teším sa aj na rozprávky. My sme s Laurou rozprávkové, ja milujem všetky rozprávky, jednou nohou som stále v rozprávkovom svete. Dúfam, že mi to tak vydrží navždy,“ uzavrela Rolins.

debata chyba
Viac na túto tému: #Vianoce #Dara Rolins #december #hektika

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Vitamíny doplníte liekmi, ktoré vám lekárnik poradí v lekárni.
Peniaze síce budete mať, ale šťastie vám to...