Pauhofová: Z mojich Vianoc som odstránila každý náznak komercie či biznisu

Slovenská herečka Táňa Pauhofová sa počas Vianoc nenechá nikým a ničím vyrušovať.

25.12.2019 11:04
debata (17)
Herečka Táňa Pauhofová stvárnila hlavnú ženskú... Foto: Be Well Media
Herečka Táňa Pauhofová stvárnila hlavnú ženskú rolu vo filme Šťastný nový rok. Herečka Táňa Pauhofová stvárnila hlavnú ženskú rolu vo filme Šťastný nový rok.

„Pre mňa sú Vianoce naozaj o tom čase s blízkymi a o tej láske. Tá blízkosť je pre mňa v živote úplne kľúčová, viac ako nejaký vianočný trend. Odstránila som v zmysle Vianoc zo svojho života čo i len náznak komercie alebo biznisu a nenechávam sa ničím vyrušovať,“ povedala v rozhovore.

„Pre mňa je ten čas, keď môžem byť konečne sama so sebou alebo s tými, ktorých ľúbim, totiž taký vzácny, že nepotrebujem odvádzať pozornosť niekam inam. Ja nemám ani televízor, vôbec ma to nezaujíma… Jasné, že som sa napozerala vianočných rozprávok a filmov a mám ich rada, no keď už mám tie dva alebo tri dni na Vianoce voľno, aj keby sme sa na seba iba pozerali a usmievali sa a mlčali, tak to stojí za to…,“ vyznala sa herečka, ktorá zvyšné dni v roku strávi v divadle.

„My okrem tých troch dní, plus-mínus, vlastne hráme a skúšame. Normálne nám pokračuje sezóna, takže to nie je tak, že by som mohla niekam odísť a dlhodobejšie vypnúť, to nie. Ale počas tých troch dní budem s tými, ktorých ľúbim, a to sú pre mňa najväčšie Vianoce. Aj keď sa mi to podarí kedykoľvek cez rok,“ poznamenala Pauhofová.

17 debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #Vianoce #Táňa Pauhofová #pokoj

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Zvoľte si vhodnú starostlivosť pre vašu pokožku, nepoužívajte hocičo.
Zvážte oblečenie aké nakupujete, môžete sa...