Veľká vianočná novina! Bagárová bude mamou, takto sa podelila o správu

Česká speváčka Monika Bagárová si vianočné sviatky vychutnávala plnými dúškami. A tento rok boli pre ňu špeciálne.

26.12.2019 00:00
debata

Známa česká speváčka sa totiž podelila so svojimi fanúšikmi o výnimočnú novinku. Stane sa mamou! Na Instagrame zverejnila Bagárová záber spred vianočného stromčeka so svojím priateľom Makmudom Muradovom. Dvojica stojí bok po boku a v rukách drží snímku z ultrazvuku. „10 rokov ste tu so mnou, ste súčasťou môjho života a ja si vašu priazeň nesmierne vážim. Preto som sa tešila, až sa s vami budem môcť podeliť o to najkrajšie v mojom živote. Budem MAMA,“ napísala nadšená Bagárová na sociálnej sieti.

Už predtým v rozhovore pre slovenskú tlačovú agentúru prezradila, že miluje Vianoce. Posledné decembrové dni trávila 25-ročná rodáčka z Brna s rodinou a blízkymi po prvý raz v jej novom dome. „Sme prvýkrát na Vianoce s priateľom u nás v dome, prišli k nám rodičia a sestra a jej priateľ. Strašne sa teším. Ja to milujem, celú túto atmosféru, rozprávky, koláče, tie vône, svetielka, sviečky,“ vymenovala speváčka.

Za darčekmi sa podľa vlastných slov v rodine nikdy nenaháňali, radšej si vychutnávajú spoločný čas. „Tie sviatky sú pre nás skôr o tom spoločnom príjemnom čase. Najradšej by som nám všetkým vybavila nejaký zájazd do hôr, do prírody, ale v rámci našich časových možností to nie je veľmi reálne. A ja ani nemám rada zimu,“ zasmiala sa.

Speváčka Monika Bagárová v kreácii Poner. Foto: Martin Řezáč
Speváčka Monika Bagárová v kreácii Poner. Speváčka Monika Bagárová v kreácii Poner.

„V zime rada chodím na wellness a na prechádzky, milujem, keď sa môžem teplo obliecť a prejsť sa na trhy alebo ísť v čapici večer k orloju, ale zimu ako takú rada nemám. Asi tým, že mi je celkovo furt zima, ja som asi nejaká zvláštna. Preto ma nelákajú ani lyže a ďalšie zimné športy, ani na to nemám partiu. No možno sa nám s priateľom podarí po sviatkoch vypadnúť niekam do tepla. To by sme chceli. Hádam nám to práca umožní,“ uzavrela speváčka.

debata chyba
Viac na túto tému: #rodina #Monika Bagárová #Vianoce #sviatky

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...