Toto je 15 TOP záberov šoubiznisu 2019: Lopez vyrážala dych, pri Gage padli sánky

Čo by bol svet šoubiznisu bez obrazov. Vizuál je nesmierne dôležitý. A vo svete šoubiznisových médií dokonca často kľúčový.

28.12.2019 00:00
YE Top Entertainment Photos 2019 Foto: ,
Speváčka a herečka Jennifer Lopez v závere prehliadky značky Versace v septembri roka 2019.
debata (3)

Aj napriek nástupu digitálnych médií a sociálnych sietí, na ktorých sa niektoré momenty zdieľajú doslova okamžite a live, sa stále neoddeliteľnou súčasťou rubrík venovaných hudbe, filmu, móde či umeniu stávajú aj sprievodné reportážne fotografie. Tie najlepšie za uplynulý rok vybrala aj agentúra AP.

V zozname, ktorý vytvorila agentúra Associated Press, sa objavili slávne tváre ako Lady Gaga, Jennifer Lopez či horúci kandidát na Oscara Joaquin Phoenix. Nie je to však sláva, ktorá na záberoch fascinuje, ako skôr ich kompozícia, svetlo, či emócia, ktorú fotka prináša.

zväčšiť Herečka a členka festivalovej poroty Elle... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
YE Top Entertainment Photos 2019 Herečka a členka festivalovej poroty Elle Fanning na zábere z červeného koberca na filmovom festivale v Cannes v máji 2019.

V prípade Lopezovej je to priam hmatateľné nadšenie počas defilé prehliadky Versace, kde sa diva objavila v kultových šatách s džungľovou potlačou. U Lady Gaga je to zase obrovský ošiaľ a rozruch, ktoré vyvolal jej príchod na výstavu v Metropolitnom múzeu v New Yorku. A v prípade herečky Elle Fanningovej a jej záberu z červeného koberca v Cannes ide priam o záber vyvolávajúci dojem zlatej éry Hollywoodu.

V galérii nájdete 15 vybraných záberov roka 2019. Určite stoja za pozretie a v prípade niektorých aj za osvieženie pamäti. Ak nás pozorne sledujete, určite ste ich už zachytili na stránkach Koktail.pravda.sk.

Speváčka Kacey Musgraves počas vystúpenia na...
Speváčka Taylor Swift počas vystúpenia na...
+12Speváčka Lizzo počas vystúpenia na BET Awards v...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Gaga #hudba #film #móda #Jennifer Lopez #šoubiznis #Elle Fanning #naj #foto

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...