Presne tri roky po Georgovi Michaelovi! V rovnaký deň umrela jeho sestra

V stredu, v Prvý sviatok vianočný, zomrela v Londýne vo veku 55 rokov Melanie Panayiotou, sestra zosnulého speváka Georgea Michaela.

28.12.2019 00:00
Spevák George Michael na archívnom zábere. Foto: ,
Spevák George Michael na archívnom zábere.
debata

Ako pripomína britská BBC, Panayiotou zomrela v rovnaký deň ako jej brat, ktorý zomrel na Vianoce v roku 2016. Náhle úmrtie potvrdila rodina zosnulej, ktorá zároveň informovala, že nebude zverejňovať žiadne ďalšie detaily. „Poprosili by sme, aby v týchto veľmi smutných chvíľach bolo rešpektované súkromie rodiny. Ďalšie vyjadrenia už nebudú,“ uvádza sa v stanovisku rodiny.

George Michael zomrel pred troma rokmi vo veku 53 rokov vo svojom dome v Goring-on-Thames v Oxfordshire. Matka oboch súrodencov zomrela už v roku 1997. Medzi pozostalými je otec súrodencov, Kyriacos Michael, a tiež ich najstaršia sestra, 57-ročná Yioda.

Melanie Panayiotou ešte v novembri poskytla britským médiám rozsiahly rozhovor o svojom bratovi. Okrem iného v ňom prezradila, že si boli veľmi blízki a mali rovnaký zmysel pre humor.

Hovorila aj o tom, že George sa ako dieťa vymykal zaužívaným stereotypom o chlapcoch, vôbec ho „nezaujímal futbal, autá ani podobné veci“ a už od detstva mu bolo jasné, kým chce byť.

debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #sestra #Vianoce #George Michael #deň

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...