Stále zamilovaní ako študenti! Nicole Kidman sa od manžela ani nepohne

Odskočiť si od pracovných povinností, kým sa naplno rozbehne filmová sezóna cien - to sa rozhodla herečka Nicole Kidman s manželom Keithom Urbanom. Vianoce strávili u protinožcov.

29.12.2019 00:00
debata
Herečka Nicole Kidman a jej manžel Keith Urban... Foto: KPGG / Backgrid Australia / Profimedia
Nicole Kidman a jej manžel Keith Urban Herečka Nicole Kidman a jej manžel Keith Urban si užívali spoločné nákupy. Ruka v ruke.

Päťdesiatjedenročná herečka pochádza z Austrálie a hoci už roky žije v USA, jej kroky pravidelne vedú na rodnú hrudu. Výnimku neurobila ani počas týchto vianočných sviatkov. Už pred príchodom Štedrého dňa zachytili objektívy paparazzov držiteľku Oscara, ako priletela s manželom Keithom Urbanom do Sydney.

Dvojica, ktorá tvorí pár už bezmála pätnásť rokov, vyšla ruka v ruke z letiska a rozdávala okolo úsmevy reportérom, ktorí dostali tip, že partneri priletia. Keď sa manželia dalo dokopy a v roku 2006 vzali, bolo všetko veľmi čerstvé a doslova hrr. V rozhovore pre Daily Telegraph v roku 2015 rodená Austrálčanka priznala, že sa takmer vôbec nepoznali. „Keď sme sa brali, nepoznali sme jeden druhého. Museli sme sa spoznať počas manželstva,“ uviedla.

zväčšiť Manželský pár Keith Urban a Nicole Kidman. Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Manželský pár Keith Urban a Nicole Kidman. Manželský pár Keith Urban a Nicole Kidman.

Zdá sa však, že ich láska rástla každým dňom. A aj dnes po toľkých rokoch vyzerajú Urban s Kidmanovou ako zamilovaní školáci. Potvrdili to aj ďalšie zábery z vianočného Sydney, kde blondínku zachytili s manželom na nákupoch. Ako inak, ruka v ruke. A o pár dní neskôr dokonca aj na pláži. Kým Urban vystavil na obdiv svoje tetovania, jeho polovička zostala zahalená v tričku na plávanie s dlhými rukávmi. Ale aj tentoraz sa neustále držali za ruky a nežne sa na seba usmievali.

Nicole Kidman sa už onedlho objaví na vyhlásení cien Zlatý glóbus, kde získala nomináciu za výkon v seriáli Veľké malé klamstvá. Veľké šance má aj film Bombshell, v ktorom si zahrala. Tam však herecké nominácie získali jej kolegyne Charlize Theron a Margot Robbie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Nicole Kidman #Vianoce #Keith Urban #hrdličky

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...