V tejto vile prežili Meghan a Harry Vianoce! Kanadská príroda uchváti, luxus ešte viac

Sviatky v Kanade sa v prípade princa Harryho a jeho manželky Meghan niesli v superluxusnom štýle.

30.12.2019 11:00
debata (12)

Spolu s ich osem-mesačným synom Archiem ich strávili v 12-miliónovej vile s názvom „Mille Fleurs“, ktorá leží na pobreží Vancouverského ostrovu, pri kanadskej provincii Britská Kolumbia.

Pohľad na obývačku vo vile  s názvom... Foto: IMP Features / IMP Features / Profimedia
vila Pohľad na obývačku vo vile s názvom "Mille Fleurs", ktorá leží na pobreží Vancouverského ostrovu.

Skutočnosť, že kráľovský pár netrávi plánovanú dovolenku v USA ale v Kanade, vyšla na svetlo sveta len dva dni pred Vianocami. Do vily za prominentnou rodinou dorazila aj matka vojvodkyne, Doria Ragland (63) aj niekoľko blízkych priateľov. Medzi nich patrí najmä dobrá kamarátka 38-ročnej vojvodkyne, štylistka Jessica Mulroney, jej manžel Ben a ich tri deti.

Pohľad na vilu  s názvom "Mille... Foto: Profimedia
vila Pohľad na vilu s názvom "Mille Fleurs", ktorá leží na pobreží Vancouverského ostrovu.

Krásna vila ponúka nielen idylické prírodné scenérie všade navôkol, ale aj poriadny luxus v štýle francúzskeho vidieckeho domu. Ako uvádzajú britské médiá, vo vile sa nachádza osem spální, desať kúpeľní, dvojpodlažná obývacia izba a skvelo vybavená kuchyňa, v ktorej majú návštevníci k dispozícii aj pec na pizzu či vínnu pivnicu. Obývačke dominuje krásny krb.

Nielen interiér, ale aj exteriér vily je pozoruhodný. Obklopuje ju rozľahlá záhrada a dve súkromné pláže, ako uvádzal popis aukčného domu Sotheby's z roku 2012. Na malebnom mieste si kráľovská rodinka mohla naplno vychutnávať kanadskú prírodu.

Miesta, kde Megahn a Harry spoločne prežijú dovolenky, si vždy starostlivo vyberajú podľa toho, aby boli ukrytí pred zvedavcami a užili si súkromie.

Ako uvádza Daily Mail, vila bola v roku 2012 ponúkaná na predaj za 14 miliónov kanadských dolárov (12 miliónov eur), aktuálne má byť jej vlastníkom tajomný americký bilionár.

© Autorské práva vyhradené

12 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...