Roman Pomajbo má syna! A privítal ho naozaj veselo

Hoci obľúbený herec ešte pred pár dňami hovoril, že jeho syn môže prísť na svet na Vianoce, dal si predsa len trocha načas.

30.12.2019 09:58
debata (2)

V poradí štvrtý potomok Romana Pomajba prišiel na svet 28. decembra. Šťastnou správou sa pochválil herec na Instagrame. „Volám sa Eliot a prišiel som za Vami medzi Vianocami a Silvestrom. 28.12.2019. Bolo mi tam dobre, ale uznal som, že ma potrebujete. Od roku 2020 to tu roztočíme! Tešte sa!!!! Život je krásny!“

Na bračeka sa tešili aj Pomajbove dcéry, Vivien (11), Noemi (9) a Timea (5), na nového súrodenca nikdy nepovedali krivé slovo. Herec opísal ich radosť, keď sa dozvedeli, že jeho manželka Petra je tehotná. "Keď sme im to povedali, to bolo! Ani sme zrazu nevedeli, čo sa deje. Boli normálne v šoku, plakali, smiali sa, nevedeli, či majú objímať maminku alebo mňa…A kričali ‚aaaaa‘! Bola to obrovská radosť, asi ako keď sa babička dožije vnúčatka. A doteraz na bračeka nefrflú. Asi sú dobre vychované. Teším sa na to. Chalan bude vyškolený od dievčat a dievčatá sa pri ňom zas naučia, ako sa starať o deti,“ zhodnotil ešte pred synovým narodením 50-ročný rodák z Ilavy.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Roman Pomajbo

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...