OBRAZOM: Vojvodkyňa Kate miláčikom Británie, jej TOP momenty roku 2019

Trojnásobná mama má za sebou rok naplnený spoločenskými udalosťami aj cestovaním. Manželka princa Williama bola aj v roku 2019 miláčikom Británie - kde sa objavila, tam ju vítali s nadšením.

31.12.2019 00:00
debata (3)

Vianočné pečenie v spoločnosti autorky kuchárskych kníh Mary Berryovej absolvovala nielen Kate, ale aj jej manžel, princ William. Fotografie z pečenia sa objavili na stránke Kensingtonského paláca, relácia sa na stanici BBC1 odvysielala 16. decembra. V podobnom type relácie sa doposiaľ žiaden člen kráľovskej rodiny nezúčastnil.

Október (14. až 18.) sa niesol v znamení oficiálnej návštevy kráľovského páru v Pakistane. Po prílete Kate zažiarila v bledomodrej farbe, zvolila tradičný pakistanský odev, rovnako, ako princezná Diana počas jej návštevy Pakistanu v roku 1996.

Kate a William počas príletu na návštevu... Foto: Reuters
Kate William Kate a William počas príletu na návštevu Pakistanu.

Začiatkom septembra sa zo 4-ročnej princeznej Charlotte stala školáčka, obaja rodičia ju priviedli do Thomas's School v obvode Battersea, ktorá sa nachádza niekoľko kilometrov od ich rodinného sídla v Kensingtonskom paláci.

Princezná Charlotte s princom Georgeom... Foto: SITA/AP, Aaron Chown
vojvodkyňa kate Princezná Charlotte s princom Georgeom prichádzahjú do školy Thomas's Battersea v Londýne v sprievode rodičov, vojvodkyne Kate a princa Williama.

V júli sa Kate spoločne so svojou švagrinou Meghan objavila celkom prekvapivo na charitatívnom turnaji v konskom póle. Išlo o prekvapujúce stretnutie, keďže najmä bulvárne médiá dookola opakujú príbeh o tom, ako to medzi švagrinami, vojvodkyňami Meghan a Kate, škrípe.

Záber na obe vojvodkyne, Meghan zo Sussexu so... Foto: SITA/AP, Andrew Matthews
Záber na obe vojvodkyne, Meghan zo Sussexu so synčekom Archiem v náručí (v popredí) a jej švagrinú Kate, vojvodkyňu z Cambridge (vzadu). Záber na obe vojvodkyne, Meghan zo Sussexu so synčekom Archiem v náručí (v popredí) a jej švagrinú Kate, vojvodkyňu z Cambridge (vzadu).

V júli sa vojvodkyňa Kate očakávane pravidelne objavovala na Wimbledone – na prvý turnaj si obliekla model bielych šiat od Suzzanah Crabbovej. Od roku 2016 sa Kate stala patrónkou Wimbledonu, túto úlohu trojnásobnej mame prenechala kráľovná Alžbeta II.

Vojvodkyňa Catherine z Cambridge prichádza na... Foto: Reuters, CARL RECINE
Vojvodkyňa Catherine z Cambridge prichádza na zápas vo Wimbledone v šatách od Suzanne Crabbovej. Vojvodkyňa Catherine z Cambridge prichádza na zápas vo Wimbledone v bielych šatách od Suzanne Crabbovej.

V júni britská kráľovná Alžbeta II. absolvovala oficiálnu oslavu svojich 93. narodenín. Na oslave sa spoločne s Alžbetou II. zúčastnila celá kráľovská rodina vrátane vojvodkyne Kate a malého princa Louisa.

Na snímke uprostred britská kráľovná Alžbeta... Foto: Reuters, HANNAH MCKAY
británia kráľovná Alžbeta II. londýn, narodeniny 93. william harry meghan Na snímke uprostred britská kráľovná Alžbeta II. s členmi kráľovskej rodiny počas tradičnej vojenskej prehliadky pri príležitosti jej oficiálnych narodeninových osláv v Londýne v sobotu 8. júna 2019.

Začiatkom júna sa v londýnskom Buckinghamskom paláci konal veľkolepý banket, ktorého hostiteľkou bola britská kráľovná Alžbeta II. Konal pri príležitosti štátnej návštevy Donalda Trumpa v Británii. Kate zvolila šaty značky Alexander McQueen, nechýbali ani šperky – jej hlavu zdobila tiara „Lover's Knot“, ktorá patrila k obľúbeným kúskom zosnulej princeznej Diany.

Vojvodkyňa Kate prichádza na slávnostný banket... Foto: SITA/AP
vojvodkyňa Kate Vojvodkyňa Kate prichádza na slávnostný banket v Buckinghamskom paláci, ktorý sa konal pri príležitosti štátnej návštevy Donalda Trumpa v Británii.

V máji Kate navštívila expozicíu Back to nature v rámci kvetinovej výstavy v Londýne, ktorá je známa pod názvom Chelsea Flower Show. Celý projekt spoluorganizovala práve vojvodkyňa z Cambridge a podieľala sa aj na výslednej podobe exteriéru. Svoje „dielo“ ukázala aj kráľovnej.

Kráľovná Alžbeta II. s vojvodkyňou Kate na... Foto: Reuters, POOL
Kráľovná Alžbeta II. s vojvodkyňou Kate na návšteve výstavy kvetín na Chelsea Flower Show. Kráľovná Alžbeta II. s vojvodkyňou Kate na návšteve výstavy kvetín na Chelsea Flower Show.

Manželka princa Williama a britská panovníčka sa v marci vôbec prvýkrát v histórii objavili na oficiálnom podujatí bok po boku a len vo dvojici. Stalo sa tak pri návšteve King's College, kam prišli spoločne slávnostne otvoriť nové vzdelávacie učebne a zariadenia pre študentov.

Britská kráľovná Alžbeta II. a vojvodkyňa Kate... Foto: SITA/AP, Alastair Grant
Britská kráľovná Alžbeta II. a vojvodkyňa Kate z Cambridge Britská kráľovná Alžbeta II. a vojvodkyňa Kate z Cambridge pri návšteve londýnskeho King's College.

Vo februári zavítal manželský pár William a Kate do Belfastu v Severnom Írsku. Kate sa predviedla za výčapom, obliekla si lurexové šaty z dielne talianskej značky Missoni.

Načapovať pivo od princa či vojvodkyne? V... Foto: Reuters, POOL
Načapovať pivo od princa či vojvodkyne? V Belfaste si to v rámci svojho programu vyskúšal slávny manželský pár - princ William a jeho manželka Catherine. Načapovať pivo od princa či vojvodkyne? V Belfaste si to v rámci svojho programu vyskúšal slávny manželský pár - princ William a jeho manželka Catherine.

Vo februári sa princ William a jeho manželka Catherine, vojvodkyňa z Cambridge, objavili na vyhlásení cien BAFTA. Matka troch detí a obľúbená vojvodkyňa si obliekla bielu šifónovú róbu Alexander McQueen a stala sa jednou z najpôvabnejších žien večera.

Princ William a jeho manželka Catherine,... Foto: Reuters, HENRY NICHOLLS
Princ William a jeho manželka Catherine, vojvodkyňa z Cambridge na vyhlásení cien BAFTA. Princ William a jeho manželka Catherine, vojvodkyňa z Cambridge na vyhlásení cien BAFTA. Kate prišla v kreácii Alexander McQueen.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #rok 2019

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...