Do plaviek! Jerry Hall nič skrývať nemusí, aj Mick Jagger by jej venoval pohľad

Americká herečka a bývalá modelka Jerry Hall si užíva slnko a more na Barbadose.

01.01.2020 00:00
debata (7)

Práve tu sa 62-ročná hviezda rozhodla v spoločnosti manžela, mediálneho magnáta Ruperta Murdocha (87), privítať rok 2020. Ako inak, pláži a vode neodolala a tak paparazzi mohli namieriť objektívy práve na slávnu blondínku v plavkách.

Jerry Hall dovolenkuje na slnečnom Barbadose. Foto: Profimedia
Jerry Hall Jerry Hall dovolenkuje na slnečnom Barbadose.

A hoci plynutie času nezastaví ani niekdajšia obdivovaná manželka Micka Jaggera, svoju postavičku skrývať rozhodne nemusí. Dva roky po šesťdesiatke sa na pláži ukázala v modrých plavkách, dlhé vlasy jej mokré padali na plecia. Na jej tvári nechýbal spokojný úsmev, dovolenku si tak evidentne užíva.

Americká herečka a bývalá modelka Jerry Hall a mediálny magnát Rupert Murdoch sa pred oltár postavili v roku 2016 a odvtedy si svoj vzťah doslova vychutnávajú. Na podujatiach sa objavujú spoločne a takisto na dovolenkách trávia čas ako dvojica. Podobne je tomu aj teraz, počas ich pobytu na exotickom Barbadose.

Murdoch a Hall začali spolu randiť v roku 2015. Zoznámili ich jedna z Murdochových sestier a jeho neter v Austrálii. O pol roka neskôr sa konali v Los Angeles zásnuby.

Jerry Hall bola v rokoch 1990 až 1999 manželkou speváka kapely The Rolling Stones Micka Jaggera, s ktorým má štyri deti. Zahrala si napríklad vo filmoch Batman (1989), Freejack (1992) či Zúbok (2004). Murdoch bol ženatý tri razy, pričom je otcom šiestich detí.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Barbados #Jerry Hall

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...