Záber Harryho so synom vás chytí za srdce! Kráľovská rodinka praje šťastný rok 2020

Princ Harry a vojvodkyňa Meghan sa podelili s fanúšikmi na Instagrame o novú fotografiu ich syna Archieho.

01.01.2020 11:06
debata (13)

Fotografia, na ktorej Harry drží syna v náručí, sa stala prvou v slede fotografií, ktorými si kráľovský pár pripomenul top udalosti roku 2019.

35-ročný Harry a 38-ročná Meghan krátke video zverejnili počas silvestrovskej noci, pričom v pozadí hrá skladba kapely Coldplay.

Úvodná fotografia zobrazuje Harryho a 8-mesačného Archieho, ako stoja pred jazerom. Záber vznikol počas ich dovolenky, ktorú rodina trávila v Kanade, na pobreží Vancouverského ostrovu, pri kanadskej provincii Britská Kolumbia. Vojvodcovský pár záberom zároveň poprial fanúšikom šťastný nový rok a takisto poďakoval za podporu. Špeciálne poďakovali aj Chrisovi Martinovi za zvolenie použiť skladbu kapely Coldplay.

Na striedajúcich sa záberoch uplynulého roka je k videniu niekoľko špeciálnych okamihov Harryho a Meghan – nechýba záber z dňa, kedy médiám predstavili prvorodeného syna, ale nechýbajú ani spoločné fotografie bratov – princa Williama a Harryho a takisto je k videniu aj spoločná fotografia vojvodkyne Meghan a vojvodkyne Kate.

© Autorské práva vyhradené

13 debata chyba
Viac na túto tému: #princ Harry #vojvodkyňa Meghan

+ Nebojte sa, čo má prísť príde, ale môžete tomu aj dopomôcť.
Nenechajte nikoho aby si z vás robil srandu, alebo...

+ Zabudnite na kávu, prednosť dnes dajte zelenému čaju.
Nemusí vám všetko vyjsť na prvý krát, je to v poriadku,...