Nepríjemný úraz! 7-ročná švédska princezná Estelle sa zranila v Alpách

Korunná princezná Viktória spolu s manželom, princom Danielom, prežili stresujúce okamihy, keď ich staršia dcéra spadla na lyžovačke.

04.01.2020 00:00
Estelle Foto:
Švédska princezná Estelle (7) a jej mladší brat, princ Oscar.
debata

Dovolenka korunnej princeznej Viktórie s jej rodinou je poznamenaná zranením. 7-ročná princezná Estelle, dcéra Viktórie a jej manžela, švédskeho princa Daniela, skončila so zlomeninou.

Švédsky princ Daniel, jeho manželka, princezná... Foto: SITA/AP
princ Daniel Švédsky princ Daniel, jeho manželka, princezná Viktória a ich dve ratolesti - Estelle a Oscar na archívnej snímke.

Celá rodinka si užívala voľno na lyžovačke v Alpách. Malá lyžiarka si však pri nešťastnom páde zlomila nohu. Kráľovský palác pre agentúru „Dana“ potvrdil, že princezná Estelle utrpela fraktúru a bola ošetrená, inak je ale v poriadku. Úraz sa stal pred niekoľkými dňami, keď švédska kráľovská rodinka oslavovala prelom roka na horách.

Po ošetrení zlomeniny bola malá princezná z nemocnice prepustená a rodina nebola nútená prerušiť dovolenku. Ako uvádza švédsky denník „Aftonbladet“, Estelle stojí na lyžiach už od dvoch rokov, podobne, ako jej o štyri roky mladší mladší brat, princ Oscar.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #princezná Viktória #princezná Estelle

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Nezabúdajte na vitamíny a tekutiny, vaše telo ich práve teraz potrebuje.
Tvrdo pracujte, ale nezabúdajte na...